POSLE DEVET GODINA PUŠTEN IZ ZATVORA! Kajin prvi muž ponovo na slobodi, obećao da će progovoriti i otkriti celu istinu o njoj!
Alo.rs

Bivši suprug Katarine Ostojić KajeNikola Dragojlović Sova ponovo je na slobodi! On je posle devet godina pušten iz zatvora u Beču, pa je iz Austrije u petak stigao u Srbiju.

Sova je sleteo oko 15 časova i iznenadio se kada je ugledao ekipu gore pomenutog portala na dolaznom peronu. Odmah je podigao tri prsta i kratko prokomentarisao:

Polako, tek sam stigao, uzbuđen sam , biće vremena za priču - bilo je sve sto je Nikola rekao.

Njega je dočekao prijatelj sa kojim se srdačno pozdravio. Ono sto je zapalo za oko da je sa sobom nosio kesu Partizana, a i odevna kombinacija mu je bila u crno- belom stilu.

Inace, Kaja se za Nikolu udala kada je imala 19 godina. Dobili su ćerku Nikolinu, ali su se ubrzo razveli. Nisu ostali u dobrim odnosima, a pevačica je često u medijima isticala kako njen bivši muž ne vodi računa o njihovoj naslednici. To je Dragojlović zimus demantovao za gore navedeni portal preko svog advokata:

POSLE DEVET GODINA PUŠTEN IZ ZATVORA! Kajin prvi muž ponovo na slobodi, obećao da će progovoriti i otkriti celu istinu o njoj!

Pintscreen

 

- Bićete iznenađeni kada budete čuli istinu, ali polako, još malo pa ću biti na slobodi i onda ćemo otkriti sve što narod treba da zna. Ja sam predstavljen na pogrešan način i niko nije čuo moj stranu priče - poručio je on tada.

Podsećanja radi, Sova je ubrzo nakon razlaza s Kajom završio iza rešetaka, kako se tada pričalo zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Krajem juna 2009. posle velike potere opet je uhapšen. Na putu Užice-Zlatibor, Dragojlovića su lišili slobode zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice. Međutim, ovaj žestok momak u septembru 2012. je uspeo da pobegne iz zatvora Zabela, ali je pronađen i osuđen u Beču gde je bio do juče.

BONUS VIDEO:

ANTIVAKSERKA NAPALA FRONTMENA PARTIBREJKERSA On je brutalno spustio spustio odgovorom i nasmejao sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera

21.08.2021 20:50

"ovaj žestok momak" - mislite osuđivani kriminalac???