NE VOLIM DA PEGLAM, JA SAM BIZNISMENKA! Jovana Jeremić ponovo šokirala novom izjavom
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka smatra da kućni poslovi nisu za nju, pa objašnjava da se njena porodica pomirila sa činjenicom da ona nije domaćica već žena posvećena karijeri.

- Ne volim da kuvam, čistim, perem i peglam. To nije moj svet i trudila sam se kroz ceo svoj život da budem poslovna žena. Ja sam biznismenka i moj život je biznis. Nemam vremena za kućne poslove, pogotovo kada sam u prethodnom periodu uređivala jutarnji program. Moja porodica se pomirila sa tim da ja jednostavno nisam za takve stvari i da nisam imala vremena da radim po kući i budem domaćica. Školovala sam se da budem biznismenka – kaže Jovana za i dodaje da ne planira da se dugo zadržava u sadašnjem stanu.

- Odlučila sam da sama sebi priuštim stan i da rešim svoje stambeno pitanje. Valjda sam ja to zaslužila posle toliko godina karijere. Samostalna sam i borac, nisam ništa dobila od roditelja, muža, ljubavnika ili jakih biznismena kao druge. Sve što sam uradila, to je zbog ćerke Lee. Meni ništa ne treba, ali njoj treba da ostane stan. Ona ne sme da se muči, kao što sam ja morala da bih danas bila uspešna žena – priča voditeljka i pokazuje da se ikona Belog anđela nalazi na posebnom mestu u njenom domu.

OD POZNATOG PEVAČA DO KRALJA BAKRA Ovo su svi Severinini bivši partneri, pet puta verena jednom u braku, a ovaj skandal svi pamte!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Pera

21.08.2021 08:18

Bože me sačuva i sakloni. Sramota je ovo objaviti! BizNisMenKa.....Bezobrazluk...Nekultura...Morbidnost.....K....ce...e

Mile Jagodinac

21.08.2021 08:34

Glumaca, ima dete, ne voli kućne poslove. Sramota za ženu.

Jovana

21.08.2021 08:48

🤣🤣🤣😜😜😜🤑🤑🤑🤑😛😛😛🤔

kokan

21.08.2021 09:01

Jaoooo, ne pegla joj se, ona ne ume ni vodu da skuva...

Keops

21.08.2021 09:52

Odavno tako bahato i primitivno žensko biće nije bilo u medijskom mulju naše male države

Pera Detlic

21.08.2021 10:32

Biznismenka koju je Zmaj od Sipova vodao po vasarima....hahaahhaha

Antonia

21.08.2021 13:40

Bas je "sokantno" to sto zene ne vole/ne zele da kuvsju, peglaju , ciste i budu ropkinje kuce ! Bas sokantno " ...Kako smeju to uopste da kazu ?!!! :)

Apokalipsa

21.08.2021 21:11

Biznismen je, pre svega, muškarac. Umesto da kaže da je poslovna žena (nije, ali sad analiziramo samo termin i nepotrebnu varijantu na engleskom), uspela je po ko zna koji put da dokaže da je šuplja tikva.