SADA JE SVE JASNO! Ceca Ražnatović konačno otkrila zašto neće da se uda za Bogdana
Promo

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon spektakla u Budvi, govorila je o svim lepim trenucima u karijeri, novom albumu, a dotakla se i svog emotivnog odnosa sa Bogdanom Srejovićem.

Folk diva je na scenu izašla u pratnji velikog broja muzičara i pokazala da ne štedi na kvalitetu:

SADA JE SVE JASNO! Ceca Ražnatović konačno otkrila zašto neće da se uda za Bogdana

Dejan Milićević

 

- Apsolutno se trudim da na svakom koncertu uložim istu količinu energije, snage, volje i emocije. Publika je najbolji parametar koliko vredite, nju ne možete prevariti ukoliko je nešto fejk. Ranije sam dovodila gudače i hor, međutim sada je drugačija situacija isključivo zbog korone. Ja sam moju publiku navikla na drugačiji način izražavanja. Ne klasifikujem muziku kroz žanrove. Nikada nisam bežala od eksperimentisanja, recimo pesma "39 sa 2" je u to vreme bila potpuno novi pravac. Mislim da pesma pronađe izvođača. A svakako da mi trebaju novi hitovi i željna sam nečeg novog što je negde i prirodno - otkrila je Ceca.

Ceca je na Crnogorsko primorje došla u pratnji svog izabranika Bogdana,otkrila je da li planira da "uozbilji" njihovu vezu i da možda stane na ludi kamen:

- Nas dvoje volimo isključivo neozbiljne stvari - našalila se ona.

NAKON VESTI DA JE ŠUTNULA BUGARINA! Otkrivena prava istina o raskidu Tijane Em i pevača, jedan detalj je svima promakao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading