NAKON VESTI DA JE ŠUTNULA BUGARINA! Otkrivena prava istina o raskidu Tijane Em i pevača, jedan detalj je svima promakao!
Alo!/M.Jošida

U domaćim medijima pojavila sve vest da je pevačica Tijana Milentijević, vlasnica hita “Žena od sultana” skrivala vezu sa bugarskim pevačem Medijem, te da su posle tri meseca na svoju ljubav stavili tačku. Kako se navodilo, Tijana je posle raskida otputovala u Crnu Goru, kako bi lečila “slomljeno srce”.

Međutim, pomenuti portal saznaje da to ipak nije istina. Od izvora bliskog pevačici saznaje se da je Tijana i dalje u vezi sa bugarskim pevačem, te da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

NAKON VESTI DA JE ŠUTNULA BUGARINA! Otkrivena prava istina o raskidu Tijane Em i pevača, jedan detalj je svima promakao!

Printscreen

 

Do zabune je došlo jer je Tijana imala puno nastupa u poslednje vreme u Crnoj Gori, te nije uspevala da se vidi sa dečkom, a kako tvrdi izvor za pomenuti list, niko ne može da garantuje da se oni i tamo nisu viđali, samo da za to niko nije znao.

Inače, ovo je Tijanin prvi dečko nakon skandala koji se desio kada je svog bivšeg prijavila zbog nasilja. Kako je tada pričala, ona nije mogla ni da zamisli da bi tako nešto moglo da joj se desi, ali je sada napokon ponovo srećna i nasmejana.

JA NISAM JAVNA VREĆA ZA MLAĆENJE! Severina potvrdila da je stavila tačku na brak sa Kojićem, pevačica ne može više da ćuti!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading