ANA BEKUTA UPUTILA APEL DAVNO IZGUBLJENOJ DRUGARICI Javi se ako me čuješ! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Bekuta je održala konferenciju za novinare koja je više bila prijatno druženje tokom kog je odgovarala na pitanja, ali je otkrila i kako se oseća u ovom gradu:

ANA BEKUTA UPUTILA APEL DAVNO IZGUBLJENOJ DRUGARICI Javi se ako me čuješ! (VIDEO)

E-stock

 

 

- U detinjstvu sam imala divnu drugaricu odavde, iz Knjaževca, Radicu. Išla je sa mnom u sedmi i osmi razred. Ne znam šta je sa njom, ako nekim slučajem gleda ovu emisiju ili čuje, molim da mi se javi na Instagramu. Zaboravila sam joj prezime, ako je tu, ako čuje, nek mi se javi - zamolila je Ana javno i otkrila šta je Veže za Knjaževac:

- Veže me narod, predusretljivi, dragi, divni domaćini. Večeras su me pitali i šta želim. Stvarno ste jedni od retkih gradova, inače se u Srbiji svuda osećam divno,  ali ovakvu prisnost i toplinu nisam dugo osetila - istakla je Ana koja je sinoć nastupala u Brusu:

ANA BEKUTA UPUTILA APEL DAVNO IZGUBLJENOJ DRUGARICI Javi se ako me čuješ! (VIDEO)

Alo.rs

 

 

- Smrzla sam se sinoć u Brusu, obula sam debele čarape. Ali je bilo divno i tamo su bili divni domaćini - kaže pevačica koja je sinoć na nastup došla u pratnji unuka Branka:

- Večeras je sa mnom unuk Branko i Brajin sin, oni se druže. A unuka Sonja uči, sprema ispite- izjavila je Bekuta koja je sada otkrila i da ima nedoumice oko svog tradicionalnog koncerta u "Sava" centru:

- Za koncert ne znam šta da radim jer "Sava" centar, koliko sam čula, neće raditi dve godine. Ali videću s Banetom Obradovićem na jesen ili da preskočimo ovu godinu - istakla je pevačica. 

BONUS VIDEO:

VOJAŽ BRESKVICU ZAMENIO TEODOROM DŽEHVEROVIĆ! Šta će reći Nino Čelebić?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading