PEVAČICA KONAČNO NAPUSTILA BOLNICU Otkriveno kako se oseća Slavica!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačici se stanje iskomplikovalo zbog čega je više od 10 dana bila u bolnici, a sada je puštena na kućno lečenje. Umesto Slavice, ovoga puta se oglasio njen PR i potvrdio da je pevačica kod kuće:

PEVAČICA KONAČNO NAPUSTILA BOLNICU Otkriveno kako se oseća Slavica!

Printscreen

 

 

- Tačno je, posle tri nedelje, Slavica je puštena na kućno lečenje. I dalje mora da vodi računa i imaće kontrole kod lekara, ali sve ide nabolje - rekao je Slavičin predstavnik za medije.

Slavica se prošle nedelje oglasila i otkrila zašto u tom trenutku nije mogla da napusti bolnicu.

- Taman kada sam pomislila da se stanje popravlja, desila mi se iznenadna komplikacija. Rana koja je zarasla se naprasno otvorila i morala sam da dobijam antibiotike na svakih pola sata. Strašno. Moram još da ostanem u bolnici, iako je trebalo danas da odem kući. To samo meni može da se desi, baš sam baksuz. Stvarno sam se radovala izlasku iz bolnice, ali dobro, bolje da rešim to sve kako treba nego da ostanu posledice. Stvarno sam zahvalna svima na lepim porukama koje dobijam iz dana u dan, to mi znači, iako se trudim da ne gledam previše u telefon i da odmaram kako bi se oko brže oporavilo – poručila je Slavica tada.

BONUS VIDEO:

STID ME JE, PROLAZIM TORTURU Milica Dabović otkriva zbog čega napade više i ne prijavljuje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading