STID ME JE, PROLAZIM TORTURU Milica Dabović otkriva zbog čega napade više i ne prijavljuje!
Foto: Printscreen/instagram

Milica je ove sajtove i profile prijavila nadležnima, a u njen inboks stižu jezive poruke o kojima je Dabovićevoj teško i da govori:

STID ME JE, PROLAZIM TORTURU Milica Dabović otkriva zbog čega napade više i ne prijavljuje!

Alo!/Vladimir Marković

 

 

- Prolazim torturu i iskreno da kažem uopšte mi nije jasno zašto? Niti koga diram, ne bavim se tuđim životima, niti nekoga mrzim. Volim sina i svoj život, volim način na koji ga živim! Da ugasim takve profile ne trudim se uopšte, a da prijavim nadležnima već sam imala situacija pa niko nije reagovao. Hvala bogu da se ne opterećujem time i ne očekujem ništa da se ne bih razočarala, retko mi je neko i pomogao u životu- kaže Milica, a na pitanje kako lično doživljava to što joj je nametnut epitet prostitutke kaže:

- Stid me je njihovih postupaka i uvreda. Ne bih poželela nijednoj majci ovakve reči i stvari koje mi se dešavaju, ali ja sam Milica Dabović borac na terenu i van njega. Ja uvek kažem ovako je moralo, a ti se bori. Bog sve vidi.

STID ME JE, PROLAZIM TORTURU Milica Dabović otkriva zbog čega napade više i ne prijavljuje!

Foto: Printscreen/pinterest

 

 

Njen inboks pravih profila na društvenim mrežama pun je nepristojnih ponuda i uvredljivih poruka, ali kaže da se za bezbednost ne boji.

- Smejem se tome, to je život! Ne bojim se takvih ja znam ko sam. Ljudi su mi podrška u ovakvim situacijama i čitam komentare na instagramu, mnogi se potresu više od mene. Stavljati mene u isti koš sa ženama lakog morala je ili van svake pameti ili presmešno.

STID ME JE, PROLAZIM TORTURU Milica Dabović otkriva zbog čega napade više i ne prijavljuje!

Printscreen

 

 

Milica kaže da je svesna da mnoge devojke koje nisu javne ličnosti prolaze kroz ovakve stvari, što je izuzetno bolno u osetljivim tinejdžerskim godinama. Ona smatra, da svako kome se dešavaju ovakve virtuelne manipulacije treba uvek na umu da ima ko je i šta je u realnom svetu.

- Kao što sam već rekla ako znam ko sam i šta sam ništa me na ovom svetu ne može omesti i naškoditi, neka vrište od smeha i kače javno sve što im dolazi u inboks, a da im se to ne sviđa, možda malo i postide ove koji ne znaju šta drugo od obesti da rade, poručuje košarkašica.

BONUS VIDEO:

IZUBIJANA SAM, TEŠKO MI JE Glumica Mira Banjac se oglasila o svom stanju nakon nezgode i otkrila da se ne oseća najbolje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

18.08.2021 14:31

Samo ti stavljaj svoju zadnjicu na izvolte, pa se posle cudis sto dozivljavas neprijatnosti. Zeno, daj malo postovanja za sebe, bila si sportista, imas dete prizemlji se malo i prestani da izigravas starletu. Odvratno izgleda. Jeftino.