PREPONOSNA BAKA Unuka Ane Bekute obukla haljinu iz pevačicine mladosti
Printscreen

Ana Bekuta, podelila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju svoje unuke Sonje Polić koja je obukla bakinu crnu elegantnu haljinu, a kao detalj kojim je upotpunila sve jeste biserna ogrlica.

PREPONOSNA BAKA Unuka Ane Bekute obukla haljinu iz pevačicine mladosti

E-stock

 

Naime, Sonja je pozirala u njenoj haljini, a ponosna baka se pohvalila pratiocima koliko je srećna što je njena unuka obuka haljinu koja je starija od nje.

- Dragi Instagrame – znate da nisam patetična baka svojim unucima, ali… Moja unuka Sonja je obukla moju haljinu koja je starija od nje (i svih vas) i ja sam večeras zbog te sitnice najsrećnija baka ovog sveta. Ljubi te baka, lepotice moja, uživaj u svojoj mladosti i lepoti, baka će se truditi da ti u nasleđe ostavi mnogo sitnica da ti ulepšaju veče, dan i život – napisala je Bekuta na Instagramu i raznežila brojne pratioce, a fotografije njene unuke možete videti u galeriji ispod.

Inače, mnogi očekivali da će Sonja krenuti stopama svoje bake i da će postati pevačica. Međutim, ona je izabrala drugi pravac, studira psihologiju i završila je kurs šminkanja.

BONUS VIDEO:

PRINOVA KOD DARKA LAZIĆA I NJEGOVE DEVOJKE Pevač iznenadio Barbaru, ona oduševljena!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading