DONOSI JOJ KAFU I RUŽU U KREVET SVAKO JUTRO Isplivali detalji veze Cece i Bogdana, sve puca od romantike!
Foto: Printscreen/instagram

Ceca Ražnatović otišla je na crnogorsko primorje zajedno sa svojim dečkom, Bogdanom Srejovićem. Pevačica i biznismen uživaju na privatnim plažama i u luksuznim restoranima u Budvi. Folk zvezda ima zakazane nastupe na Jadranu, pa joj je Bogdan podrška i na koncertima.

- Ceca je sa prijateljima i ćerkom Anastasijom već bila u Crnoj Gori, ali bez Bogdana. On je tada morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali su stalno bili na telefonu. Ovog puta je rešio da predahne i pridruži joj se. Preko dana uživaju na privatnim plažama u kupanju, sunčanju i dobroj klopi, a uveče su zajedno u klubovima u kojima Ceca nastupa. Bukvalno se ne razdvajaju - priča izvor blizak paru.

Printscreen

 

Pevačica i biznismen su zaljubljeni do ušiju.

- Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom... Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi - kaže sagovornik.

Foto: Alo.rs

 

BONUS VIDEO:

ARKAN ME JE NAUČIO DAMSKIM MANIRIMA! Ceca ispričala do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života sa pokojnim suprugom!

Komentari (0)

Loading