ZA SVE KRIVI BIVŠE! Darko Lazić otkrio zašto ne viđa decu
Foto: Printscreen/instagram

Poznati pevač Darko Lazić sinoć je imao nastup na Crnogorskom primorju na kome mnoge estradne ličnosti ovoga leta imaju svoje turneje.

Juče je govorio o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog života i prvi put javno otkrio pravu pozadinu priče da svoju decu ne viđa, a kako tvrdi jedan od razloga je taj što njegove bivše imaju previše obaveza.

- Jako glupo što su to pisali. Nikada u životu ne bih izbegavao, dosta radim. Ana ima svoje obaveze, Marina takođe, uvek kada sam slobodan iskoristim vreme da se vidim sa njima. Meni je porodica jako bitna, deca su moja krv moja svetinja - rekao je Darko.

Pevač je takođe govorio o svojoj kilaži koju je doveo do savršenstva i da mu teško pada što ništa ne može da jede.

Uveliko priprema nove pesme i nešto sasvim drugačije što do sada nije bilo viđeno. Nastupa ima mnogo a nedavno se pisalo da je na jednom od njih što bi se reklo "ispalio" svoju publiku i nije se pojavio.

ZA SVE KRIVI BIVŠE! Darko Lazić otkrio zašto ne viđa decu

Printscreen

 

- Uvek mora da postoji opravdan razlog zašto se to desilo, iz privatnih i porodičnih razloga nisam mogao da dođem jer je bila viša sila i izvinjavam se fanovima, opravdaćemo to - izjavio je pevač

Lazić je takođe otkrio da priče da se seli iz Srbije nemaju veze sa mozgom. Stalno ga šalju negde a on je uvek u Srbiji, ovde živi i radi.

ZNAM ZA TU ŽENU! Đanijeva supruga progovorila o njegovom poljupcu sa nepoznatom osobom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading