ZNAM ZA TU ŽENU! Đanijeva supruga progovorila o njegovom poljupcu sa nepoznatom osobom!
Foto: Printscreen/instagram

Mnogi su pokušali da dođu do Slađe i saznaju da li će se ovoga puta razvesti od Đanija, a kako izvor navodi iza svega stoji folkerova obožavateljka koja je njime opsednuta:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Đani ima najrazličitije fanove iz celog sveta. I ovakve i onakve. Znam za jednu razvedenu ženu, ima četrdesetak godina, koja mu stalno piše na Instagramu, a došla je i do njegovog broja telefona. Patološki je zaljubljena u njega, prati ga u stopu, ma opsednuta je njim totalno. Mislim da je ona iskopala one neke slike gde se Đani kao ljubi sa nekom devojkom pre nekoliko godina, pa ih je plasirala na internet. Pazi teorije nema da bi Đani sada prevario Slađu. Toliko toga su zajedno prošli, da bi sada takve stvari radili - priča izvor.

Printscreen

 

 

A Slađa je odlučila da potvrdi priču i da izjavu o ovom skandalu:

- U pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće... Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to. Bila sam na odmoru, sad mi Đani kaže, pošto on svakog dana radi, da biram gde ću da odem opet malo da se odmorim, pa planiram u Tursku da uživam. Naučila sam da živim sa raznim fanovima i fanaticima i onima koji hoće po svaku cenu da nam napakoste. Znam za tu ženu koja ga godinama juri, nema na šta nije spremna, ja joj ne mogu pomoći, ali lekari mogu - rekla je Đanijeva supruga.

BONUS VIDEO:

PODIGLA TEMPERATURU! Skinula se Darkova bivša i zapalila Grčku, neće Vam biti dobro od prizora!

Komentari (0)

Loading