5.000 EVRA ZA SAT VREMENA! Stanija Dobrojević se rastura od para prodajući svoje fotografije na sajtu za odrasle
Promo

Verovali ili ne, starleta Stanija Dobrojević je uspela da napravi biznis od fotografija na kojima je polugola, a koje prodaje na popularnoj stranici za odrasle.

5.000 EVRA ZA SAT VREMENA! Stanija Dobrojević se rastura od para prodajući svoje fotografije na sajtu za odrasle

Promo

 

Stanija je napravila pometnju u domaćoj javnosti kada je odlučila da otvori profil na stranici za odrasle „Only fans“, gde prodaje fotografije na kojima je skoro naga i u izazovnim pozama. Pretplata košta 29 dolara, a svi korisnici će imati neograničen pristup njenim erotskim sadržajima. Starleta je uspela da zaradi nešto manje od 5.000 evra za samo sat vremena od pokretanja biznisa.

- Odlučila je da otvori profil na poznatom sajtu, kako bi mogla dodatno da zaradi, ali i da se ujedno zabavi. Nije joj strano da pozira naga, te su svi mnogo puta mogli da je vide. Primetila je da brojne zvezde iz inostranstva kače svoje intimne fotografije i video snimke, a da od toga uzimaju nekoliko desetina hiljada evra – priča dobro obavešten izvor za „Super TV“ i dodaje:

- Kada je u sve ovo ulazila, svesna je bila da će dobro zaraditi, ali nije očekivala da će za kratko vreme uspeti da zaradi 5.000 evra - zaključuje izvor.

Nakon ovih navoda, Stanija je u jednom intervjuu objasnila kako stoje stvari sa njenim novim biznisom:

- Zadovoljna sam zaradom. Neumesno je da preciziram koliko sam do sada uspela da zaradim, ali sve u svemu nije mala cifra. Videćemo u narednom periodu kako će se sve odvijati. Muškarci mi šalju poruke da im se sviđa sadržaj koji pravim. Ne želim da izgledam jeftino i vulgarno.

BONUS VIDEO:

LEŽI PORED DETETA GOLOGUZA, A ONDA KAŽU "DOBRA JE MAJKA" Milica Dabović novom fotografijom opet razbesnela javnost!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sasa

13.08.2021 18:57

E otac tise prevrće u grobu gledajući kako zaradjuje pare.

Ccc

13.08.2021 22:20

LAKŠE JOJ DA ŠIRI NOGE ,NEGO DA KOPA!! UZOR DECE,FUJ

Atreid

14.08.2021 04:42

Ne kritikijte nju, nego one koji joj placaju za to,da ne postoji tolika potraznja ne bi ni zaradila I dalje ne bi ni bilo takvih sajtova

Svetlana Petrov

14.08.2021 07:05

Pa sta bi drugo ona mogla da proda??? Vestacke sise i sve ostalo vestacko se najbolje prodaje glupim muskarcima

Zoran

14.08.2021 15:59

Не дао господ Бог ником такав пород да изроди.