KOLIKO JE PREK, ČUDI ME DA UOPŠTE PRIČA O MENI Nataša Bekvalac otkrila u kakvom su odnosu Dača i ona 10 godina od razvoda
Promo

Kada smo je prvi put ugledali na sceni, bilo je jasno da je region dobio veliku zvezdu, koja nezaustavljivo sija punu 21 godinu. Nije pogrešno reći da su zbog gotovo pa savršenog fizičkog izgleda na nju tada prvo reagovali muškarci, ali je tokom burne i više nego uspešne karijere pridobila žene, koje su joj sada primarna publika, budući da se identifikuju s njenim privatnim i poslovnim usponima, ali i padovima. 

KOLIKO JE PREK, ČUDI ME DA UOPŠTE PRIČA O MENI Nataša Bekvalac otkrila u kakvom su odnosu Dača i ona 10 godina od razvoda

Promo

 

Nataša Bekvalac (40) je jedna od najvećih pop zvezda bivše Jugoslavije koja stalno izbacuje hitove, ali je i mnogo više od toga. Ona otvoreno govori i pokazuje svoje emocije, priča u ime slabijih i zapostavljenih, ohrabruje žene da žive otvoreno i možda je upravo to jedan od razloga što je odavno ne posmatramo samo kao jednu od zgodnih plavuša koje pevaju prelepe balade.

Koliko vas je koštalo to što tokom 20 godina karijere niste pristajali da budete ono što se od tradicionalne žene sa ovih prostora očekuje?

- Još kao vrlo mlada žena shvatila sam da se ne mogu svideti svima i da to neću ni da pokušavam. Oduvek mi je jedino važan život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta i ružne komentare. Ni moj profesionalni put zaista nije bio lak, kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću, kao što sada znam, ali šta neću – to sam uvek znala. Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem ja želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga bili su neki epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja. Pitaju me kako nakon takvih stresova, uspona i padova izgledam i odajem utisak neoštećene i negovane žene. Stresove sam imala da bih u miru živela, izlazila iz odnosa kada su ljubav i poštovanje prestajali, upravo da bih danas mogla da živim životom koji svakako nije po meri društva, ali jeste po mojoj. Isidora Bjelica je jednom rekla nešto što me je duboko potreslo: “Nisam jela ni kobasice, ni slaninu, niti pušila cigarete, ni pila alkohol. Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima.” Zato, vidite, ponekad zapalim cigaretu, ponekad popijem, možda ne živim najbezbrižnijim i najzdravijim životom na svetu, ali on je sve sem tužnog. Tužno bih živela kada na ovaj način ne bih živela. Život moje dece i mene je zabavan, često smešan, prepun neizvesnosti i rizika, ali je srećan, prepun ljubavi i života u istini.

KOLIKO JE PREK, ČUDI ME DA UOPŠTE PRIČA O MENI Nataša Bekvalac otkrila u kakvom su odnosu Dača i ona 10 godina od razvoda

Foto: Printscreen/instagram

 

Osećate li nepravdu što se o vašim brakovima toliko priča dok, recimo, niko ne spominje da vaš kolega Aca Lukas takođe iza sebe ima tri braka, pa i vaš bivši suprug Danilo Ikodinović? Ima li to veze s mizoginijom ili ste vi jednostavno interesantniji za komentarisanje?

- Ovo pitanje me upravo podsetilo na detinjstvo, kada neko napravi glupost (to sam bila uglavnom ja), pa budem otkrivena, a ostali koji su isto to radili ne budu. Nikad nisam volela one koji upiru prstom i viču: “I on je, i on je!” (smeh). Valjda postoje razlozi zašto se u nekog upire prstom u nekog ne, ko će ga znati (smeh).

Vaš bivši suprug Danilo Ikodinović, iako prilično plah čovek, o vama u javnosti priča sve najbolje. Koliko je potrebno vremena da prođe da se posle teškog razvoda dođe do tog stadijuma?

- Poznajući njegovu preku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete.

KOLIKO JE PREK, ČUDI ME DA UOPŠTE PRIČA O MENI Nataša Bekvalac otkrila u kakvom su odnosu Dača i ona 10 godina od razvoda

Promo

 

Ikodinović je nedavno otpočeo i političku karijeru. Jeste li upućeni u to i imate li stav na tu temu?

- Politika me nikada nije interesovala, a šta mislim o njegovom angažovanju nije ni važno, ja sam njegova bivša žena.

Hana je ušla u godine kada su došla na red i prva zaljubljivanja. Imate li strah od toga?

- Nemam strahove, imam samo mnogo strpljenja, razumevanja, nežnosti i osećaja za svoju decu. Svaka od njih imaće svoj put, a ja znam da ću im uvek biti podrška, njihova kuća i njihova mama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

13.08.2021 07:02

Bravo Natasa, za sve si u pravu, samo tako nastavi i neka te sreca prati, ti nikada nikog nisi povredila, mozda sa jednim izuzetkom, ali to si i sama priznala tako da ti je sve oprosteno. Cuvaj sebe i svoju decu.