MILICA PROGOVORILA O OCU NA SVOJ 30. ROĐENDAN Pavlovićeva otkrila zbog čega ne priča o njemu! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Popularna pevačica odlučila je da priredi gala žurku za svoje prijatelje i zakupila je prestižni beogradski restoran kako bi proslavila rođendan. Pavlovićeva je unajmila firmu za organizaciju slavlja, a želela je da sve bude u pink boji.

Foto: Alo.rs

 

 

Milica se pojavila na svom slavlju, a mnogi su se oduševili izborom njene haljine, naime, ona je obukla toaletu u pink boji kako bi se slagala uz njenu dekoraciju. A zatim se obratila novinarima i otkrila u kakvim je odnosima sa ocem o kom retko govori:

- Moja porodica nije jedna od onih koja voli eksponiranja, a s druge strane nije ni od onih koje žive u Beogradu pa da bi bivala uslikana. Moj otac živi u inostranstvu, trenutno je u selu s mojom maćehom. Očekuje nas porodični ručak kada budem bila slobodna - izjavila je Milica koja je strpljivo odgovarala na pitanja novinara.

Foto: Alo.rs

 

 

Pevačica je pre same proslave s medijima podelila jednu svoju brigu, te istakla da ovom slavlju malo fali da se pretvori u svadbeno veselje:

- Toliko je ljudi uključeno u pripreme da ne možete da verujete. Već sam se šalila da ko ne mora, da ne vodi pratnju sa sobom, jer se svi inače znaju, to je moje dugogodišnje društvo koje je na svim mojim proslavama. Toliko već imam gostiju, da ako spisak nastavi da se širi još ću morati da pronađem mladoženju i da završim sa tim- rekla je Milica kroz osmeh za medije, ali nije želela da detaljiše da li to znači da će njen dečko Nikola Saveljić biti među gostima.

BONUS VIDEO:

GALA ŽURKA KOD MILICE PAVLOVIĆ POČINJE Pevačica slavi 30 rođendan, a unajmila je i obezbeđenje!

Komentari (0)

Loading