SANDRA AFRIKA ODLAZI U GRAĐEVINSKE INVESTITORE! Pevačica gradi zgradu, a evo šta će biti sa njenom muzičkom karijerom!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Sandra Afrika trenutno se nalazi na crnogorskom primorju gde svakodnevno nastupa, ali bez obzira na gust raspored, pevačica je bila vidno raspoložena nakon spektakla koji je napravila, a ostala je i koji minut duže kako bi ispoštovala sve prisutne i dala intervju.

Pesma 'Devojka tvog druga' je i danas, posle toliko godina, hit. Da li će neka naredna uspeti da je zaseni?

SANDRA AFRIKA ODLAZI U GRAĐEVINSKE INVESTITORE! Pevačica gradi zgradu, a evo šta će biti sa njenom muzičkom karijerom!

Printscreen

 

- Uh, iskrena da budem - teško. Tu pesmu i danas moje kolege i ja pevamo na nastupima. Ali, hvala Bogu, zadovoljna sam kako prolaze i ostale pesme.

Poslednjih godina postao je trend da pevači na binu izlaze u pratnji Dj-a, a na pevačicinom nastupu uvek se nalazi kompletan bend:

- Svoj bend ne menjam na nedeljnom nivou, oni su moja pratnja već 15 godina. Ne odlučujem samo ja o svojoj karijeri, svi se podjednako pitamo, tu je i menadžer. Jednostavno, funkcionišemo kao jedna porodica i firma.

Zgodna Sandra tokom korone nije sedela skrštenih ruku. Uzela je stvari pod svoje i dok je mikrofon zakačila o klin, Afrika je uzela da gradi zgradu u Šapcu:

- Bila sam pametna pa sam novac čuvala i pametno ulagala. Treba štekati jer vidiš i sama, nikada se ne zna šta nosi dan a šta noć. Ja sam bila vredna i isto tako je sramota da se ja ili bilo ko od mojih kolega žali a u više zarađujemo od proseka - bila je iskrena.

S obzirom da joj preduzetništvo ide od ruke, prirodno se nameće pitanje da li možda planira da batali pevanje:

- Ne, nikada! Ovo je bila ideja mog menadžera gde sam ja pristala da uložim novac u zgradu zbog neke sigurne budućnosti, ali muziku neću ostaviti.

I za kraj, Sandrina guza već godinama nosi titulu 'najbolje zadnjice estrade' pa je pevačica rešila da konačno otkrije kako je održava:

SANDRA AFRIKA ODLAZI U GRAĐEVINSKE INVESTITORE! Pevačica gradi zgradu, a evo šta će biti sa njenom muzičkom karijerom!

alo/instagram/printscreen

 

- Genetika je čudo ali ja sam neko ko nije sklon gojenju. Opustim se u zimskom periodu, to se reguliše leti zbog nastupa i lakše hrane. Nikada nisam pazila sa hranom, ceo život jedem šta mi se jede ali i treniram. Ne postoji specijalan recept - završila je ona.

BONUS VIDEO:

DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading