DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!
EPA

Nije lako biti žena u Holivudu. Koliko god se trudili, standardi lepote i očekivanja uvek su nerealna! Zato su se neke poznate devojke, čak i one kojima posao nije vezan za izgled, susrele s vrlo neugodnim situacijama i komentarima na svoj račun. Međutim, one najčvršće odgovorile su onako kako svako treba da nauči da se odbrani od zlonamernih opaski - samouvereno i jasno!

Keli Klarkson

Otkad se pojavila na sceni, pevačica Keli Klarkson imala je oscilacije u težini, a jednom prilikom se suočila s vrlo neprijatnim komentarima britanske voditeljke Kejti Hopkins, koja ju je kritikovala zbog viška kilograma.

DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!

EPA

 

- Ljudi mi kažu da im je žao što je ona žena u Londonu bila zlobna prema meni. Ja ih pitam: "Jeste li ozbiljni!" Nekad sam u formi, nekad sam opsednuta kikboksom. A nekad nisam, nekad bih radije popila vino - jednostavno je objasnila Keli.

Ejmi Šumer

Komičarka i glumica Ejmi Šumer često čita kako je mediji nazivaju "buckastom", a nakon što je igrala u komedijie Trainwreck 2015. godine, imala je priliku da se susretne s neprijatnom kritikom filma u kojoj je jedan autor napisao da "nema šanse da bi ona bila predmet nečije žudnje u realnosti".
- Iz dubine moje duše to ne može manje da me interesuje - odgovorila je Ejmi na Tviteru kad su je pitali kako se oseća nakon što je ovaj uvredljiv članak objavljen. 

- Nosim broj šest (evropska veličina 39, prim. prev.) i nemam nameru da to promenim. To je to. Svidelo vam se ili ne. Poljupčići!

Sali Fild

Šarmantna glumica koja je izgradila veliku holivudsku karijeru lako je mogla da ostane bez ijedne uloge! Naime, njen nekadašnji agent rekao joj je da "nije dovoljno lepa" da glumi u filmovima. Njen odgovor?
- Otpušten si! - rekla mu je, kako je otkrila jednom prilikom. U isto vreme je samo ostavila i svog supruga jer je stalno ponavljao: "Jao, šta ćemo da radimo? Nemamo novca". Ja sam mu rekla: "Pa, izađi".


Lejdi Gaga

Pop divu i glumicu od početka karijere čas prate komentari da je isuviše mršava, čas oni da bi mogla da smrša, a oni koji je ne vole bavili su se i time kako izgleda njen nos, kakve su njene usne itd. Jednom prilikom su se pojavile fotografije glumice u kupaćem kostimu koje su pokrenule raspravu na internetu o tome da li je Lejdi Gaga gojazna ili ne, na šta je ona odgovorila:

DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!

EPA

 

- Ponosna sam koju god veličinu nosila jer je bitno ono iznutra. Plus, sve je u pozi! Pitajte supermodele! Radije bih bila debela nego plitka.

Adel

Kad je dizajner Karl Lagerfeld nazvao britansku pevačicu Adel "predebelom" 2012. godine, ona je imala vrlo odmeren odgovor.

DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nikad nisam imala nameru da izgledam kao modeli na naslovnim stranama časopisa. Ja predstavljam većinu žena i vrlo sam ponosna na to - rekla je Adel za People.

Melisa Mekarti

Uvek nasmejanu glumicu, najpoznatiju po ulogama u komedijama, novinar lista New York Observer Reks Ris nazvao je "osobom veličine traktora", na šta je ona odgovorila:

DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!

EPA

 

- Zaista mi je žao nekoga ko pliva u toliko mržnje. Pomislila sam kako je to neko u stvarno lošoj poziciji, a ja sam srećna. Svakog dana se smejem sa svojim suprugom i decom, s kojom se šalim i pevamo.

Zendaja

Mislili ste da Holivudu žene ne mogu da budu dovoljno mršave? O, ne , mogu da im budu i - pazite sad - previše mršave. Jedna od onih koje su kritikovane zbog toga je i glumica Zendaja, koju je koleginica Džuli Klausner ismevala jer je mršavija i tvrdila da se Zendaja namerno izgladnjuje.


— Mislite li da je ovo smešno? — pitala je mlada glumica pratioce na Tviteru. — Sad svi idite do ogledala, pogledajte svoja prelepa tela i volite ih!

Selena Gomez

U trenutku kada je bila najpraćenija osoba na Instagramu 2017. godine, pevačica i glumica Selena Gomez je bila prinuđena da obriše ovu aplikaciju i to zato što su je nazivali ružnom!
- Obrisala sam je prošle nedelje. Opterećujete se negativnim porukama - otkrila je u jednom intrevjuu za New York Times Selena.  

DEBELE STE I RUŽNE! Poznate dame ismevali zbog izgleda, a ovako su odgovorile!

EPA

 

- Kažu mi: "Ti si ružna" , kao da žele da ti iseku dušu. Zamislite sve nesigurnosti koje imate u vezi sa sobom i kako ih neko zapiše u jednom pasusu, i istakne svaku sitnicu, čak iako je samo fizički... - rekla je Selena.


Štaviše, i sam italijanski dizajner Stefano Gabana jednom prilikom je napisao na Instagramu o Seleni: "Ona je zaista ružna" i pokazao da ga je zabavio komentar u kom stoji da Gomrezova liči na psa. Glumica je na ovo odgovorila - ignorisanjem.
 

ONI SU NEOBRAZOVANI I POLUPISMENI, JADNO! Mima Karadžić isprozivao i rijaliti učesnike i rijaliti publiku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading