KAO BOGINJA Alo! paparaco uslikao Anu Nikolić pred nastup u Crnoj Gori, pevačica pojavom izazvala ovacije publike, ovakvu haljinu niste videli (FOTO)
Foto: Alo!

Ana Nikolić oborila je u subotu uveče sve rekorde u najvećoj diskoteci na Balkanu "Top Hilu". Pevačica je nastup posvetila svojoj pokojnoj baki, koja je preminila bas 7.avgusta 2018. godine.

Ana je sudeći po fotografijama davala poslednje instrukcije svom timu kako želi da izgleda bina na kojoj nastupa. Iako je bila u dugoj haljini, dok je koračala njena gola noga je publiku bacila u trans, a pevačica je još jednom pokazala da je zategnuta "kao praćka".

- Pre tri godine sam trebala da nastupam na istom mestu, ali sam saznala da mi je preminula baka. To je bio veoma težak trenutak za mene. S obzirom da sam baš na taj dan ponovo imala zakazan koncert, odlučila sam da joj posvetim ovaj nastup. U svakom momentu sam mislila na nju i osećala sam sjajnu energiju. Publika je prepoznala tu emociju - kaze Ana.

Nikolićeva je toliko razgalila publiku, da su joj vlasnici diskoteke ponudili da ponovo nastupi u gorepomenutoj diskoteci već ove sezone.

Podsetimo, jedna od naših najuspešnijih pevačica Ana Nikolić godinama unazad je glavna tema medija, a otkako je znatno smršala i svoju liniju dovela do savršenstva koristi svaku priliku da pokaže svoje zanosno telo.

ODUVALA ODEVNOM KOMBINACIJOM Anastasija sva u belom izašla u provod, ne odvaja se od ove pevačice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading