NA ŠOU BIZNIS JE ALERGIČAN, NE BI HTEO DA SE BAVIM PEVANJEM Evo ko je Nikolijin otac i bivši muž Vesne Zmijanac!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Jedan od onih koji nisu mogli da odole šarmu čuvene Vesne Zmijanac, jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima je i jedan doktor ekonomskih nauka.

NA ŠOU BIZNIS JE ALERGIČAN, NE BI HTEO DA SE BAVIM PEVANJEM Evo ko je Nikolijin otac i bivši muž Vesne Zmijanac!

Foto: Alo!

 

Prvi suprug Vesne Zmijanac bio je Vlada Jovanović, doktor ekonomskih nauka koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a, a budući da se on oduvek drži podalje od očiju javnosti mnogi ne znaju da je on otac njene ćerke Nikolije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

On se nikad nije eksponirao u javnosti, a Nikolija je jednom prilikom otkrila da on nije oduševljen njenim i majčinim pozivom.

- Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - ispričala je jednom prilikom reperka i pevačica Nikolija Jovanović.

Nakon što su se Vesna i on razveli, Jovanović se ponovo oženio, a u drugom braku dobio je ćerku Teodoru i sina Luku, tako da Nikolija nije jedinica, kako se obično veruje.

NAPRAVIĆU HAOS! Oglasila se Slađana Trajković nakon što su fotografije kako se Đani ljubi sa ljubavnicom isplivale u javnost, mužu poručila samo jedno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sara

06.08.2021 13:19

I ja se grozim i to ponajviše turbo folku, a Nikolija i Relja treba da budu za primer, mnogima iz branše kojom se bave i uopšte, bez skandala i prozivke po časopisima!!!.