NOVI ESTRADNI RAT KOLEGINICA! Tea Tairović žestoko udarila na Sandru Afriku, isplivali svi detalji sukoba u javnost!
Alo/printscreen

Kako Star saznaje, Sandra Afrika je posle p*rno-snimka koji se pojavio počela navodno da ismeva Teu kod vlasnika lokala što je brzo došlo i do nje. Od kada je Tea izbacila letnji hit “Hajde” ona radi punom parom, a gazde klubova koje su godinama unazad angažovale Sandru, sada umesto nje zovu Teu

- Tea je mlađa i atraktivnija sada i za njen nastup sada se traži karta više. Celo leto ima zakazane tezge i radi punom parom, a sigurno da je i taj p*rnić koji je izašao doprineo da se gazde klubova oko nje grabe. Koliko znam ona sada vodi rat sa Sandrom Afrikom, jer je Sandra bila miljenica gazdi klubova, a sada je to Tea – kaže izvor gorepomenutog lista blizak Tei i dodaje: 

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Radi i Sandra, ali ne kao pre godinu dana. Tea je čula kako navodno nju Sandra svuda ogovara, pogotovo posle pornića i rekla je da će prvom prilikom kada je sretne da sa njomraščisti šta ima. Nije ni Tea naivna, nakon što je čula kako stvari stoje, i ona je kod tih gazdi koji sada angažuju nju umesto Sandre počela da priča o njoj ružne stvari. Ona na svojim nastupima peva sve pesme, ali od Sandre nijednu. Čak je bilo situacija da joj naruče Afrikinu pesmu, a ona kaže da ne zna. Tek će da leti perje među njima – zaključio je izvor.

RASTA IMA NOVU DEVOJKU?! Ne odvaja se od atraktivne crnke, iznajmio vilu u Crnoj Gori za njih dvoje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading