BOLAN PERIOD JE IZA NJE! Krstinja Todorović otvorila dušu o gubitku 85 kilograma i operaciji kroz koju je prošla
Printscreen

Krstinja Todorović, finalistkinja „Zvezda Granda”, iako nije trijumfovala – svakako je ostavila jak trag. Osim po dobrom glasu, publika je pamti i kao takmičarku koja se do kraja poslednje sezone transformisala. U razgovoru za domaće medije, tim povodom otkrila je kako je uopšte donela odluku pa i otišla na operaciju želuca, nakon koje je oslabila čak 85 kilograma.

- Pojaviće se neko ko izgleda lepše, a ne peva bolje i, proći će, a ja ću ispasti - pričala je Todorovićeva, objašnjavajući zašto se uopšte odlučila na zahvat koji je među pevačima prilično popularan.

Nisam očekivala da ću ispasti u prvom preseku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam želela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati – počela je Krstinja, pa se osvrnula na zahvat, te razgovor s Marijom Šerifović koji je „tu odigrao veliku ulogu”.

BOLAN PERIOD JE IZA NJE! Krstinja Todorović otvorila dušu o gubitku 85 kilograma i operaciji kroz koju je prošla

Printscreen

 

Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šoubiznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti – iskrena je bila Todorovićeva.

Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila – dodala je.

BILO JE DOSTA LAŽI SA NJENE STRANE! Fran konačno razvezao jezik i otkrio sve o odnosu sa Anđelom Vešticom, ovo je izbegavao da prizna sve do sada!

Komentari (0)

Loading