ZAJAHALA SKUTER I ŠČEPALA GA OKO STRUKA! Kija Kockar uhvaćena sa gradonačelnikom Banja Luke u Crnoj Gori, isplivali svi detalji tajne veze! (FOTO/VIDEO)
Alo

Pobednica prve "Zadruge" Kija Kockar u poslednje vreme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića.

Oni se već neko vreme prate na Instagramu, gde jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na "viši nivo", čim vreme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mesto Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković rešio da rijaliti zvezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Kija je za to vreme plivala, dok se gradonačelnik Banja Luke šepurio u šortsu za kupanje i pokazivao svoje golišavo telo, ne bi li još više opčinio bivšu zadrugarku. Čim joj je mlađani Draško dao znak, Kija se popela se na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Sve ovo zabeleženo je na snimcima u čiji posed je došla gorepomenuta redakcija, a da li je reč o nekoj tajnoj vezi i ima li među njima nečeg više od prijateljstva, ostaje da se sazna.

Podsećanja radi, dobro obavešteni izvor ispričao je za gorepomenuti medij da se Kija i Draško već izvesno vreme ne razdvajaju, kao i da intenzivno provode vreme zajedno na primorju.

- Nepoznato je kako su se upoznali i od kada datira sve to, ali Stanivuković kao da je opčinjen Kijom. Oni se i prate na instagramu, a nema fotografije koju Kija nije lajkovala gradonačelniku. Koliko znam, intenzivno su se družili na Crnogorskom primorju u mestu Baošići! Čak su se zajedno kupali, vozili na skuteru - tvrdi sagovornik koji je insistirao na aononimnosti.

Komentari (0)

Loading