LJUBAV CVETA Ceca i Bogdan uživaju u svojoj ljubavi i uzajamnoj podršci, on joj je najvatreniji fan i svuda je bodri!
Foto: Printscreen

Uprkos glasinama i nagađanjima da se ljubav između folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i devet godina mlađeg menadžera Bogdana Srejovića u poslednje vreme nalazi na ozbiljnom ispitu, sasvim obični znaci koji su ovog puta završili na društvenim mrežama demantuju tvrdnje dežurnih hejtera.

Poznati par koji iza sebe imaju po jedan brak uživa u ljubavi van očiju javnosti. Ne opterećuju društvene mreže zajedničkim fotografijama i intimnim detaljima. Iako je Ceca u nekoliko navrata naglasila da je njen partner ne prati po svaku cenu na koncertima, njen poslednji nastup pred punim stadionom u Vrnjačkoj Banji ipak nije prošao bez Bogdana.

Fotografiju na kojoj se jasno vidi da Srejović u stopu prati svoju partnerku objavio je na svom storiju Cecin frizer Stevan Radivojević, a široki osmesi i dobro raspoloženje koje se vide na njihovim licima apsolutno ne idu u prilog nagađanjima da više nisu zajedno. Bogdan je pratio Cecin koncert iz prvog reda, dobro se zabavljao i uživao u njenim hitovima, a na svom Instagramu je otkrio i kojim nadimkom oslovljava folk divu.

Foto: Printscreen

 

„Bravo, bejbi“, kratko je napisao Srejović i dodao emotikone srcа, zaljubljenog mačora i smajliја koji želi da se grli.

Foto: Printscreen

 

Sve ovo i više je nego dokaz da u ljubavnom životu folk zvezde cvetaju ruže. To što detalja iz njenog i njegovog privatnog života nema na društvenim mrežama,  nedvosmisleno govori o tome da oboje žive po principu - nije život Instagram.

Foto: Printscreen

 

Puna Kocka

Ceca je nastavila seriju svojih letnjih koncerata, pa je proteklog vikenda nastupala u Vrnjačkoj Banji na stadionu „Kocka“, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Strepnje da nastup može da pokvari nevreme nisu se obistinile, a Ceca je po izlasku na binu pozdravila publiku sledećim rečima:

- Dobro veče, uspeli smo da rasteramo oblake, a ja vam obećavam da ćemo napraviti veče za pamćenje - rekla je ona, i zapevala jedan od najvećih hitova „Dragane moj“.

Novi imidž

To koliko ljubav prija Ceci Ražnatović možda se najbolje može zaključiti po njenom izgledu i činjenici da je na koncertu u Vrnjačkoj Banji izgledala nikad izazovnije i strasnije.

U dugoj crvenoj, stilizovanoj mantil-haljini do poda sa dubokim šlicom i crvenim sandalama sa visokom potpeticom i novom afrofrizurom oduševila je prisutne. Koncert je trajao više od dva sata, a Ceca se u jednom trenutku izula i počela da igra. Bose noge i zavodljiv ples postali su jedan od zaštitnih znakova njenih koncerata.

DA MI JE BILO DOBRO SA DARKOM NE BIH OTIŠLA OD NJEGA! Nova brutalna poruka Marine Gagić dokrajčiće pevača, Lazićeva bivša ne želi više da ćuti 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading