DA MI JE BILO DOBRO SA DARKOM NE BIH OTIŠLA OD NJEGA! Nova brutalna poruka Marine Gagić dokrajčiće pevača, Lazićeva bivša ne želi više da ćuti (FOTO)
instagram/gagic_marina, darkolazicofficial

Turbulentan i skandalozan ljubavni život Darka Lazića nedeljama je u centru medijske pažnje. On je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, da bi se potom otkrila njegova veza sa pevačicom Barbarom Bobak koju su očigledno mesecima skrivali.

Barbara ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

Njihova javna prepucavanja ne prestaju, a spekulisalo se i da je Marina odvela dete i napustila pevača jer nije više mogla da podnese njegov raskalašan način života iako ni u jednom trenutku to nije ni potvrdila ni demantovala.

DA MI JE BILO DOBRO SA DARKOM NE BIH OTIŠLA OD NJEGA! Nova brutalna poruka Marine Gagić dokrajčiće pevača, Lazićeva bivša ne želi više da ćuti (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nijedna nije otišla jer joj je bilo lepo, lepo se ne napušta - stoji u poruci.

Podsetimo, sve je počelo kada je Barbara u jednom intervjuu potkačila Marinu i spomenula njihovo zajedničko dete, a potom je Darkova bivša verenica uzvratila udarac i nakon toga je sve eskaliralo.

VRATI SE PROSTITUCIJI, TO TI JE NAJBOLJE! Tanju Savić napali, ona se borila sa suzama dok je slušala ove reči!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

01.08.2021 16:47

Pijanac,drogeras,samo pravi decu Peva lepo ,istina ali zivi kao ludak,jedan sebican stvor.Neka mu uzmu i zadnji dinar