POKUŠAO DA UBIJE ČOVEKA! BOBAN RAJOVIĆ ROBIJAO DVA PUTA Ko nije bio u zatvoru, mnogo je propustio!
Boban Rajović

Boban je za Alo! nedavno otkrio da je javno neveran svojoj supruzi, ali da je ipak voli najviše na svetu. Ipak, tvrdi da se čak i ona umorila od njegove popularnosti, brzog načina života, ali i od prevara:

Alo

 

 

- Iskreno da ti kažem jeste malo umorna od svega toga, i od mene i od moje popularnosti, ona je totalna suprotnost od svega onoga što ja jesam. Ali znaš kako, to je moj život i ona je morala da se pomiri sa tim da će biti svega. Ja moram priznati da je mene kod nje privukla ta njena skromnost i hladnokrvnost koju ona ima, slagao bih kada bih rekao da me to nekada ne iritira zato što je takva.

Je l’ i dalje koristiš svoju popularnost kod žena ili si se smirio?

– Pre nego što ste prišli za ovaj intervju, razmišljao sam o tome i mislim da sam se smirio, ali ne želim to sebi da priznam, jer to bi automatski značilo da sam ostario, a ja se osjećam odlično, dobro izgledam, treniram svaki dan, zdravo se hranim, ljudi me porede sa nekima koji su deset godina mlađi od mene, tako da nisam ja još za baciti.

Kako prevazilaziš iskušenjima da prevariš suprugu?

– U posljednjih 15 meseci mi je bilo lako, jer nisam bio na terenu. Vidjećemo sada kada krenu nastupi, šta će tada da se desi. Ranije je to bilo da ja završim drugi blok, presvučem se i pobhegnem u sobu i onda dođe neko poslije pet minuta.

Foto: Ataimages

 

 

Da li sebi možeš da obećaš da ćeš u naredne tri godine biti veran suprug?

-Ne! Ja ne mogu da se zareknem, jer nikada ne znam šta donosi dan, a šta noć. Ja moju ženu volim najviše na svijetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti čitav svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam.

Da li si osetio možda da te kolege mrze?

- Ja bih zaista voleo da me ne mrze, ali u raznim situacijama sam osetio da sam mnogima prst u oku. Ja realno nikome nisam naudio, ja se borim za svoju porodicu, veliki sam borac i niko u stvari ne zna pravu istinu jer nije sve tako sjajno i bajno kao što izgleda i ja ne želim da verujem da me neko ne podnosi.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Bio si dva puta u zatvoru, jel to tako trebalo da bude ili je moglo biti drugačije?

– Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promenio i kada bi se sada vratio iz početka, opet bi sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvor mislim da je propustio dosta toga u životu.

Da li ovo znači da bi ti savetovao svima da odu u zatvor?

– Ne bih savetovao, ali to je veliko iskustvo u životu i ko god nije bio ne može da zna šta je to. I samo da napomenem zatvor nije nešto zbog čega se kajem.

BONUS VIDEO:

OTKRIVENO KOJA JE NAJBOGATIJA Ceca, Brena i Dragana imaju najviše para na estradi, a evo kako izgleda lista na kojoj su se našle!

Komentari (1)

Loading
Rade

01.08.2021 14:02

Blago tebi nije tebi lako!!! A ovaj lik kao peva šta???!!!