NESTALA JE IZ JAVNOST! Bila je na vrhuncu karijere u Zvezdama Granda, udala se za poznatog golmana i otišla iz Srbije, a spajali su je i sa ovim kolegom! (FOTO)
Printscreen

Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je mnoge, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto.

Posle "Zvezda Granda" Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u inostranstvo.

Nakon nekoliko meseci veze Silvija je otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još radila punom parom.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona.

Simpatična Silvija skoro da se ništa nije promenila, a svoj prepoznatljivi osmeh je i dalje zadržala!

Snimila je i duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a mnogi su za njih govorili i da su u vezi, što je par demantovao rečima da su samo dobri prijatelji.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading