OD SELA DO LUKSUZNE VILE ŽIVOJINOVIĆ Sandra je nekada brala kupine za 20 evra, a sada vrtoglavo zarađuje i to zahvaljujući ovome
E-stock/Časlav Vukojičić

Viktor Živojinović pomirio se sa devojkom Sandrom Miljaković, sa kojom je nedavno imao krizu u vezi, kada su raskinuli na određeni period. Njih dvoje sada ponovo uživaju u ljubavi, a atraktivna plavuša od samog početka romanse sa Breninim sinom privlači veliku pažnju.

Iako je zbog veze sa Viktorom već dve godine pod budnim okom javnosti, Sandra se, kako se priča, uopšte nije promenila.

Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Iako mnogo vremena provodi u vili Živojinovića, Sandra sama plaća stan u Beogradu, u kojem živi, studira na Filološkom fakultetu i radi kao šminkerka, što joj donosi prihode.

Kako je jednom prilikom ispričao komšija njene porodice, Brenina snajka je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, uvek je bila uzorna devojka, a radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima.

OD SELA DO LUKSUZNE VILE ŽIVOJINOVIĆ Sandra je nekada brala kupine za 20 evra, a sada vrtoglavo zarađuje i to zahvaljujući ovome

Printscreen

 

To je svojevremeno potvrdio i Sandrin otac.

- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje. I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - rekao je Sandrin otac Zvezdan prošle godine za domaće medije.

HITNO MORALA DA REAGUJE! Dragana Mirković zvala obezbeđenje i prekinula nastup!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading