BOBA SE UMEŠAO! OTKRIVENO KAKO SE VIKTOR POMIRIO S DEVOJKOM Živojinović ponovo planira zajednički život sa Sandrom!
E-stock

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića obrisao je sve fotografije devojke Sandre sa svog profila na Instagramu i odlučio da okonča s njom svaku komunikaciju. Ipak, došlo je do preokreta, a kako se spekuliše tome je doprineo njegov otac.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

Viktor je, navodno, zatražio savet od tate, a stariji Živojinović mu je otvoreno rekao šta da uradi:

- Boba je saslušao Viktora i rekao mu da pre svega sluša srce, te da ako smatra da je ona prava devojka za njega, nipošto ne dozvoli da im propadne pomirenje - objašnjava izvor Scandala! i dodaje: 

E stock

 

 

- Baš je bio depresivan i tužan, pa je pisao Sandri, ona mu je uzvratila i seli su da porazgovaraju.Viktor joj je obećao da će da razmišljaju i na duže staze i da ima u vidu i o braku i deci. I Sandra je njemu obećala da će promeniti navike koje njemu smetaju, tako da su sada kao golupčići ponovo. Baš su slatki i vidi se da se vole – zaključio je izvor. 

BONUS VIDEO:

NATAŠA MI REDOVNO ISPLAĆUJE PLATU Kristina progovorila kakva je Bekvalčeva za saradnju i zbog čega ne želi da radi s drugim pevačicama!

Komentari (1)

Loading
Rada

29.07.2021 12:11

Eto sta rade razmazeni mamini i tatini sinovi, oce kaki, nece kaki. Ne znaju sta ce od dosade , besa i blagostanja. Ko ima moze mu se.