POŠTUJU TRADICIJU Mirka Vasiljević otkrila da li planira sa Vujadinom još dece, glumica obelodanila i kada fudbaler i ona prave gala venčanje!
Printscreen

Mirka Vasiljević otkrila je u jednoj emisiji kako podnosi trudničke dane i da li je spremna za neprospavane noći.

- Trudnoću podnosim isto kao i svi, jako mi je vruće ali se trudim da ne mislim o tome. Sve je u redu i nadam se da će tako biti do samog kraja trudnoće. Radim, tako da mogu da kažem da su "sve koze na broju". U šestom mesecu sam, uskoro ulazim u sedmi. Planiram da se porodim tamo gde će biti Vujadin, kako bismo mogli svi porodično da budemo zajedno. Ako bude u Kipru, onda će to biti tamo. Ja ne volim da mislim previše u budućnost da ne bih paničila, tako da ćemo videti šta i kako kad dođe vreme za to. Bićemo zajedno ako mi dozvoli zdravlje i posao. Ni jedna trudnoća nas do sad nije iznenadila, želimo veliki broj dece i hvala Bogu pa nam se to i ostvarilo. Sve što smo želeli smo do sada i dobili. Što se tiče petog deteta, videćemo, Vujadin i ja punimo 31 godinu uskoro i imamo vremena - rekla je glumica.

Printscreen

 

Mirka je otkrila i kada planira da kaže sudbonosno da svom izabraniku Vujadinu.

- To bi trebalo naredne godine da bude, do sad su me sprečavale trudnoće. Bio bi red da napravimo svadbu i Vujadin i ja poštujemo tradiciju - rekla je Mirka.

BUKTI NOVI RAT NA ESTRADI! Sara Jovanović optužila Relju Popovića da joj je ukrao ideju za spot, pevačica nikad brutalnija obelodanila sve detalje krađe?!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading