DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STALA NA STRANU KOLEGINICE! "Sanja Marinković nije imala zadnju nameru!"
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Sanja Marinković juče je bila u centru skandala. 

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STALA NA STRANU KOLEGINICE!

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, nakon što je na Instagramu objavila snimak u kojem komentariše tri Afroamerikanke sa izvesnim viškom kilograma, naišla je na osudu javnosti.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STALA NA STRANU KOLEGINICE!

Printscreen

 

Međutim, ima i onih koji su stali na njenu stranu, objašnjavajući da Sanja nije htela nikoga da uvredi, te da su je drugi pogrešno razumeli.

Jedna od njih je voditeljka Dušica Jakovljević koja je podržala svoju koleginicu, pa je na svom Instagram storiju objasnila:

- Sigurna sam da moja koleginica Sanja Marinković nije imala zadnju nameru kada je objavila post o kojem se toliko spekuliše. Digli su se svi kako bi što glasnije razapeli ženu koja ima ime i prezime. Karijeru i stav. Digli su se oni koji nisu ništa više od slike na Instagramu, koji sami nisu stvorili bog zna šta. Sigurna sam da je Sanja htela samo da poruči kako žene poput nje, koje cele godine vode računa o izgledu, treniraju, daju primer drugima kako da žive zdravo, zaboravljaju ponekad kako ne moraš da se odričeš ničega - da bi imao svoju meru sreće. I da upravo tu meru određujemo mi same, nezavisno od brojke na vagi, i kako njene komšinice podjednako uživaju u svom odmoru, iako ne broje zalogaje i kalorije. To je cela poenta, opustite se... - napisala je Dušica.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STALA NA STRANU KOLEGINICE!

Foto: Printscreen/instagram

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
sholastik

28.07.2021 08:57

Vrlo verovatno da nije imala zadnju nameru, ali to opet ne znači da nije imala i prednju.

Ana

28.07.2021 11:52

Sanja Marinkovićje vrć više puta pokazala da je zavidljiva i iskompleksirana. Setimo se skandala sa gostima koje namesta da bi ona izgledala bolje. Sada je pokazala i da je prostakuša. Dušica Jakovljević se u svakoj prilici sa svojim prenemaganjem i nevaspitanjem ističe.

Teodora Lektora

28.07.2021 18:12

Ne "zadnju nameru" nego lošu nameru. Jer suprotno od zadnje je "prednja namera", a Bog bi znao šta to znači. A od loše je - dobra. A znamo šta to znači.