SNEŽANA BORJAN NAPALA SANJU MARINKOVIĆ Šta je s mozgom, odakle ti ideja?!
Foto: Youtube/Printscreen, instagram

Snežana Borjan, oglasila s enakon što je videla šta je Sanja pisala i napala voditeljku:

SNEŽANA BORJAN NAPALA SANJU MARINKOVIĆ Šta je s mozgom, odakle ti ideja?!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga! - započela je oštro, pa nastavila:

- Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!- napisala je Snežana na svom storiju.

SNEŽANA BORJAN NAPALA SANJU MARINKOVIĆ Šta je s mozgom, odakle ti ideja?!

instagram

 

Podsetimo, Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila:

- Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim- rekla je Sanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
plaćeni novinar

28.07.2021 06:47

Kakva su ovo dva stvora i anti-intelektualke koje se prepucavaju preko novina. Nivo prepucavanja sa pijace se prenosi u štampu. Blatnjav i žut trag u bednim novinama.

Jad i beda

28.07.2021 06:54

E, Sanja, kolika si beda nemaš pojima. Ako si voditeljka nisi uhvatila Boga za m... da, spusti se na zemlju, pogledaj se u ogledalo

ara

28.07.2021 09:08

koliko godina je sprcalila i medijski eksponirana,a nije se naucila osnovnim parametrima etike ona reklamira vezbe i ishranu,zarade radi,al eto glas piskav ,pa i crte lica nisu bas in,a tek zene prelepe,koje dovodi u emisiju ,nije joj lako bila sam zgodna lepotica,intelektualka,majka...a sad sam u penziji i bas uzivam u kuhanju i mojim oblinama