PRIJA SE FOTKALA BEZ BRUSA U KABINI Zanosna Aleksandra zapalila društvene mreže!
Foto: Printscreen/instagram

Preplanula pevačica odlučila je da svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokaže bronzani ten, ali i kvalitetnu šminku pa se fotografisala.

PRIJA SE FOTKALA BEZ BRUSA U KABINI Zanosna Aleksandra zapalila društvene mreže!

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Prijovićka je objavila fotografiju iz kabine jednog butika, a umesto u njeno lice, svi su gledali u bujne grudi koje su joj se ocrtavale kroz belu majicu.

Komentari koji su se pojavili, otkrili su da je pevačica slobodnija nego inače: "Baš si se opustila, ali si prelepa imaš i šta da pokažeš", "ženo ti si nerealna! Danima ovako provociraš", "prezgodna", "ti to ispod nemaš brushalter?"... su samo neki od komentara.

 

 

Inače, Aleksandra je nedavno pokrenula novi posao i otkrila da je počela s gradnjom apartmana na Zlatiboru:

- Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom, Brenom i Bobom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine - počinje priču izvor za domaće medije i dodaje da je pevačica poslušala savet Živojinovića, koji su joj rekli da je izdavanje apartmana veoma isplativ biznis.

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - rekla je Aleksandra Prijović.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading