RADILA SAM U PEKARI I NOSILA SAMO JEDNE PATIKE Sanja Marinković otkrila kome duguje SVE ŠTO IMA!
Printscreen

Ipak, Sanja ne krije da je imala veoma težak period i tvrdi da ona ne odlazi od svojih partnera, kao i da više voli da bude ostavljena:

Youtube/Printscreen

 

 

- Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, Ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode - kaže voditeljka.

- Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari rasčištiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba se trudi da ostane mlad i kreativan – kaže onda, pa dodaje:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka koja otkriva nepoznate detalje iz njene mladosti i života koji je bio na ivici egzistencije:

- Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalila i donela ih mami i tati i pokazala da šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

- Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi - kaže Sanja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

NIKADA NISAM VIDEO TU KOLIČINU TUGE NA NEČIJEM LICU! Dok cela Srbija bruji o njegovom herojskom podvigu oglasio se Vojaž za Alo! i otkrio sve detalje!

Komentari (1)

Loading
Marko

26.07.2021 17:02

Kreativna kao kreten,ostavljaju je partneri kad se,i to brzo,uvere da nije za njih,nema nikakvih kvaliteta kao žena,supruga,već samo sa još nekoliko opajdara oduzima vreme na tv gledaocima.Jedino što je dobro,to su njene patike zarađene,i to u Londonu,to je vrlo bitno.Seljančica,postarija i bez blama.