NIKADA NISAM VIDEO TU KOLIČINU TUGE NA NEČIJEM LICU! Dok cela Srbija bruji o njegovom herojskom podvigu oglasio se Vojaž za Alo! i otkrio sve detalje!
Foto: ATA Images

Mihajlo Veruović Vojaž juče je spasio devojku da ne skoči s mosta, a sada se ekskluzivno za Alo! oglasio i otkrio detalje nemilog događaja.

- Ne smatram da je to što sam uradio herojstvo niti junaštvo, već ljudski potez osobe koja je bila u mogućnosti da nekome pomogne. Otac mi je rekao da sam blagosloven što sam bio u poziciji da nekome spasim život, i zaista jesam. Kroz život me vodi vera u boga i smatram da je upravo on zaslužan zbog toga što sam se u pravo vreme našao na pravom mestu i sprečio da jedna porodica bude zavijena u crno - ispričao je Vojaž za Alo! i dodao:

NIKADA NISAM VIDEO TU KOLIČINU TUGE NA NEČIJEM LICU! Dok cela Srbija bruji o njegovom herojskom podvigu oglasio se Vojaž za Alo! i otkrio sve detalje!

Foto: ATA Images

 

- Devojka koja je pomišljala na najgore bila je svesna, nije bila ni pod dejstvom alkohola ni pod dejstvom narkotika. Samo, bila je jako tužna i uplakana. Nikada pre nisam video tu količinu tuge na nečijem licu - prisetio se mladi muzičar.

Podsetimo, incident se dogodio juče u večernjim satima, kada je Vojaž slučajno spazio devojku na Brankovom mostu dok je s kumom Nikolom vozio bicikl tuda. Ona je već bila s druge strane ograde, a jutjuber ju je sprečio u nameri da skoči u vodu i sebi naudi. Devojku su prebacili preko ograde, a kasnije je došla i Hitna pomoć.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beli

26.07.2021 18:20

Jeste, decko je dosao podmornicom i sacekao je dole. Ma hajde i ako se desilo nesto, to je neka cura odglumila da bi se o ovom pisalo nesto!!!