PROBILI LED! Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović dobili prvence! (VIDEO)
Z. K. Munja

Samo mesec dana nakon zavrsetka poslednje sezone 'Zvezde Granda' Valentina Kuzmanovic i Isak Sabanovic snimili su svoje pesme! 

PROBILI LED! Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović dobili prvence! (VIDEO)

Z. K. Munja

 

On kao drugoplasirani takmicar objavio je  pesmu "Prvo jutro", autora Sase Lazica i Aleksandra Milica Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, treceplasirana finalistkinja bila muza jednog od cuvenog dvojca popularnih  Aspirinaca, Milosa Roganovica sa pesmom "Hladno srce". 

Kada je rec o pobedniku "Zvezda Granda" Mahiru Mulalicu uskoro se ocekuje i njegova prva pesma, buduci da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gracanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon zavrsetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije usao u studio.

Mili: "Najpre cemo pustiti pesme za prvo  cetvoro najbolje plasiranih takmicara i sto je jako zanimljivo, a na  sta smo jako ponosni jeste cinjenica da su oni iz cetiri razlicite republike - Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije! 

Osim svega navedenog, ocekuju nas jos sedam kompozicija koje ce dobiti mladi pevaci, a za koje celnici produkcija smatraju da im spremljene pesme najbolje, uslovno receno, leze, buduci da su se tokom citave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora.

Tako neke od pesama koje cemo uskoro cuti potpisuju Jelena Trifunovic, Sasa Lazic, Marko Cvetkovic, Milos Roganovic, ali  i vrhunski grcki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pesme snime. 
"Ideja je da se svake godine na albumima 'Zvezde Granda' okupe najbolje pesme i autori iz regiona, a koje su primerene sirokom stilu nase produkcije i da to bude odskocna daska za njihove tek zapocete karijere. S obzirom na to da prvo trazim pesme koje bi se mogle naci na albumima nasih najvecih zvezda posao nije uopste lak, ali ponudicemo jedan raznolik i drugaciji muzicki splet. Nas cilj je da nase mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su  iskusni pevaci. Veliki svakako jesu.

PROBILI LED! Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović dobili prvence! (VIDEO)

Z. K. Munja

 

Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zasluzuje  takav predivan muzicki zavrsetak. Najpre cemo pustiti pesme za prvo  cetvoro najbolje plasiranih takmicara i sto je jako zanimljivo, a na  sta smo jako ponosni jeste cinjenica da su oni  iz cetiri razlicite republike - Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere  planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajednicke premijere", ponosno je istakao  Aleksandar Milic Mili direktor muzicke produkcije u "Grandu".

Isak:

Valentina:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading