GRANDOVA PEVAČICA U PROVODU SA TURSKIM FUDBALERIMA Uživala sa njima u popularnom letovalištu!
Foto: privatna arhiva

Kako je u jeku letnja sezona i pored propisanih mera zbog korone, izgleda da su turisti ipak rešili da ovo leto provedu na plažama, a opste je poznato da je Bodrum popularno tursko odmaralište mnogih javnih ličnosti, kako turskih tako i javnih ličnosti sa celog Balkana.

GRANDOVA PEVAČICA U PROVODU SA TURSKIM FUDBALERIMA Uživala sa njima u popularnom letovalištu!

Foto: privatna arhiva

 

 

Pevačica je vreli istanbulski asfalt, zamenila sa čarobnim bodrumskim plažama, družeći se sa prijateljima, dok su večeri provodili u popularnim restoranima. Da naši pevači ne mogu nigde da prođu nezapaženo, još jednom je potvrdila i sama Elma Hrustić, koja se zatekla u restoranu sa fudbalerim popularnih turskih klubova Galatasaraj ,Fenerbahče, Bašakšehir, koji su na oduševljenje prisutnih, zamolili pevačicu za nekoliko pesama, među kojima su se našle i poznate sevdalinke.

Koliko su uživali dovoljan je podatak da su nerado prekinuli druženje, zbog propisanih mera i ograničenog rada restorana, uz obećanje da ce se ponovo okupiti i družiti uz dobre pesme do ranih jutarnjih sati.

BONUS VIDEO:

CECA ZAPALILA INTERNET, OBJAVILA FOTKU I SVI SE PITAJU DA LI NOSI DONJI VEŠ Pevačici vetar pomerio haljinu, a evo šta se vidi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading