LJUPKA IDE NA POLIGRAF JER TVRDI DA JOJ JE SIMKE TIPOVAO STAN, A SADA SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Ako se utvrdi da je moj sin razbojnik, neka mu sude!
Alo

Ljupki je stan opljačkan dok je bila u Crnoj Gori, a kako je otkrila odneli su joj 10.000 evra i zlatni nakit. Ona će sutra će odgovarati na poligrafu na pitanje policije vezano za pljačku i optužbe, koje je iznela da je njen stan tipovao bivši dečko Dragiša Simić, inače aktivan policijski general.

LJUPKA IDE NA POLIGRAF JER TVRDI DA JOJ JE SIMKE TIPOVAO STAN, A SADA SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Ako se utvrdi da je moj sin razbojnik, neka mu sude!

Alo

 

 

Policijski general Dragiša Simić, prema pisanju Objektiva, a pozivajući se na policijska saznanja, označen je kao neko ko je navodno "tipovao" pevačicin stan, a kako je njegov advoka naveo, on ne može da se oglašava jer još nije dobio dozvolu od nadležnih.

Umesto njega je to uradio njegov otac R. Simić, koji kaže da zna da ima mnogo zavidnih ljudi te da je njegova porodica časna i policijska.

Ljupka Stević

E stock

 

 

- Ako se utvrdi da je moj sin razbojnik i da navodno provaljuje u tuđe stanove, tipuje, neka ga odmah uhapse i neka mu sude- rekao je između ostalog Simićev otac, dodajući da u suprotnom mora da se skine ljaga sa njihovog prezimena, stajući u potpunosti na stranu stranu svoga sina.

BONUS VIDEO:

OVO JE SNIMAK KOJIM UCENJU POZNATU PEVAČICU! Slavicu usnimili kako gola igra oko šipke, ona se odmah oglasila: Želim da razjasnim neke stvari!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jad i beda

28.07.2021 07:03

Verovatno ti uzima neko nešto što nisi zaradila