OVO JE SNIMAK KOJIM UCENJU POZNATU PEVAČICU! Slavicu usnimili kako gola igra oko šipke, ona se odmah oglasila: Želim da razjasnim neke stvari!
Foto: Printscreen/instagram

Slavica Ćukteraš danas se oglasila i otkrila da je saznala da neko u javnosti želi da objavi video na kom se vidi ona kako igra polu-obnažena.

Foto: Dejan Briza

 

 

Ćukterašova je odmah reagovala i izjavila da želi da objasni o čemu se radi:

- Pošto sam obaveštena da će se u javnosti pojaviti snimak koji bi mogao da se protumači na razne načine, želim svima odmah da razjasnim neke stvari - napisala je Slavica i nastavila:

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Snimak je nastao u jednom striptiz baru gde sam bila sa svojim saradnicima jer smo imali u planu da na tom mestu snimamo spot za moju novu pesmu. Iako je zabranjeno snimanje telefonom na takvim mestima, zbog toga što sam javna ličnost, neko je poželeo da na takav način ukalja moj ugled. Kao što se može videti, ja jesam igrala oko šipke, ali to nije ništa novo, jer sam već i sama to objavljivala na svom Instagram nalogu i znalo se, po mojim izjavama u medijima, da želimo da napravimo spot u kome će tako nešto biti. No, razumem senzaciju, iako je nema. Iako sam ja ekskluziva, ovde ekskluzive nema jer nije novost da sam išla u striptiz klub, pa tamo sam i rođendan slavila. No, kako je ovo trebalo da bude poslovna tajna, a i kao što rekoh, zabranjeno je snimanje telefonom na takvim mestima, neko će morati da snosi posledice. Ostajte mi dobro i ne nasedajte na senzacije gde ih nema - napisala je Slavića Ćukteraš koja je i sama objavila sporne snimke koje možete pogledati u nastavku:

BONUS VIDEO:

NENAŠMINKANA I ČUPAVA! Evo kako izgleda Teodora Džehverović kada je kamera ne snima

Komentari (0)

Loading