SKINULA SE GOLA U SPOTU Žena od sultana glumi sa suprugom poznate pevačice, a Dušica Jakovljević je bivša!
Printscreen

Pevačica Tijana Milentijević koja se proslavila hitom "Žena od sultana", snimila je novu pesmu "Kako ostaviti lava", koja je nastavak velikog hita koji broji 80 miliona pregleda. 

Foto: Alo.rs

 

Tijana nije štedela pa je sa producentom Sharanom Allegro napravila kratkometražni film, a u spotu se pojavila i Dušica Jakovljević koja je u ulozi sultanove prve žene. 

Printscreen

 

- Na spotu smo radili jako dugo. Cela ideja opet polazi od Šarana, pa se tako vraćamo tri godine ranije, odnosno na upoznavanje Sultana sa ženom od sultana. Jako mi je drago što je Dušica Jakovljević pristala da glumi u samom spotu, i bude prva žena moćnog muškarca. Moram da nagovestim da je na samom setu imala puno kreativnih ideja oko samih kadrova - izjavila je Tijana.

Pored toga, naglasila je da joj snimanje nije bilo nimalo lako zbog jedne od eksplicitnih scena koju ima ni manje ni više nego sa svojim producentom.

Printscreen

 

- Iskrena da budem, nije bilo lako. Kao što svi znate na samom setu je bio veliki broj ljudi, tehničara, snimatelja, ljudi koji rade rasvetu, mog bjuti tima... Scena kada je trebalo da skinem bade mantil nije nimalo bila jednostavna. Snmimili smo je iz petog puta, i sve to zbog svilenog bade mantila - priča pevačica.

Ona takođe ističe da je da je celu scenu shvatila veoma profesionalno i da nije imala preteranu tremu.

- Nisam imala tremu, jer sam ceo projekat shvatila kao profesionalnost. I znam da će verovatno ljudima biti jako interesantna, posebno muškom delu publike - priča Tijana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Interesantno je da u spotu Tijaninog oca glumi Zoran Dragaš, suprug pevačice Slađe Alegro koji je verno dočarao sultanovog velikog neprijatelja.

Dejan Briza

 

 

BONUS VIDEO:

NAKON VIDEO SNIMKA Sanja Stanković se oglasila i otkrila u kakvoj je vezi sa Radetom Lazićem

 

Komentari (0)

Loading