Sloba Radanović
E-stock

Pevač Sloba Radanović nedavno je bio svedok incidenta koji se dogodio u jednoj teretani na Novom Beogradu, a zahvaljujući njegovoj reakciji nasilnik je udaljen iz teretane, a devojka je spasena potencijalno daljeg nasilja.

Nedugo nakon ovog incidenta Sloba je govorio uopšteno o nasilju, te o situacijama kojima je on svedočio.

HAOS Sloba posle skandala u teretani: Doživeo sam i da devojka brani siledžiju

Foto: ATA Images

 

 

- Ne možemo biti nemi na nasilje. Ušao neki đavo u ljude, svaki dan momak prebio devojku... Ja sam imao situaciju nekoliko puta da vidim tako nešto i uđem, umešam se. Imao sam situaciju i da devojka brani osobu koja je tuče, ali to nije razlog da ne pokušaš da sprečiš - istakao je Sloba.

Pevač je nedavno objavio novi album "Momak iz provincije" koji je, kako kaže, već ostvario veliki uspeh kod publike.

- Drago mi je što sam učestvovao u svakoj pesmi, ne samo kao pevač, već i kao autor. Ne mogu da izdvojim najdražu, ali mi je "Momak iz provincije" nekako... I balade su se izdvojile - rekao je pevač  u Jutarnjem programu televizije Pink.

Sloba Radanović

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Podsetimo, Sloba Radanović bio je prisutan 8. jula u teretani u kojoj je muškarac U.R. (19) fizički napao radnicu. Upravo je Radanović bio taj koji je izvesnog dečka U.R. sklonio od devojke i izveo iz teretane.

Tim povodom kontaktirali smo Slobu, koji nam je tada rekao da njegov potez nije junački i da niko ne treba da bude slep na nasilje.

- Bio sam u drugoj sali kada sam čuo neki vrisak. Došao sam do tog pulta, nisam znao šta se dešava. Momak je stakao na sredini, nastavio je da viče na radnice. Ja sam prišao i izvukao ga napolje. Tek sam posle saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice, što sam kasnije video i na snimku - rekao je nakon incidenta Sloba za Telegraf Jetset.

- Ne smatram da je potez junački, nego normalan, i da na nasilje ne smemo ostati slepi. Krivo mi je što nisam ranije naišao - poručio je Radanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading