TANJA NE PUŠTA DECU IZ KUĆE! Sinove izvela jednom kad je išla da baci smeće, komšije tvrde da pevačica nije dobro!
Alo

Nakon što je jedva uspela da vrati sinove iz Australije, Tanja je po svemu sudeći upala u paranoju.

Foto: Printscreen/instagram

 

S obzirom na to da Tanja Savić nikome ne odgovara na pozive i na poruke, mnogi su se zabrinuli šta se s njom dešava. A onda je otkriveno od čega strahuje pevačica.   

Tanja i njena porodica ne žele da daju intervjue jer smatraju da nije u redu što drugoj strani, ocu njene dece, mediji daju priliku da kaže svoju stranu priče. Njene komšije su međutim bile raspoložene za razgovor, kao i majstori koji renoviraju kuću pored njene zgrade.

Alo

 

- Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao - rekli su nam radnici, dok je jedna komšinica bila oštrija na rečima prema Savićevoj:

E-stock

 

 

- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe - rekla je gospođa koja živi u blizini Savićeve.

Alo

 

 

Pošto se Tanja nije javljala na telefon, ekipa je pozvonila na interfon:

- Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta - kratko je odgovorila Savićeva.

Nakon Smedereva, ekipa Kurira je krenula u Radince, gde žive Tanjini roditelji, a u njihovoj kući je bila i Tanjina sestra. Bila je zauzeta kućnim obavezama pa ih je naljubazno oterala:

- Tanja zbog vas novinara nema telefon, povukla se. Ne želim da razgovaram sa novinarima ni ja ni cela porodica. Ne zanima me što ste došli i da li će da bude lepo ili ružno. Gubite se odavde da vas ne bih polila vodom! - bila je oštra pevačicina sestra.

BONUS VIDEO:

MARKO PRIZNAO KOLIKO JE ANABELIN I NJEGOV ODNOS LOŠ, A ONDA NAJAVIO: Luna i ja ćemo imati svoj rijaliti!

 

Komentari (1)

Loading
Vuk

21.07.2021 21:30

Srpska posla, komšinica prisluškuje da bi ogovarala.