BELA HALJINA, ŠEŠIR I MREŽA PREKO LICA! Goca Tržan zablistala na venčanju, neobična torta oduševila sve prisutne, a evo i koje ima značenje (FOTO)
Instagram

Pevačica Goca Tržan nakon šest godina braka sa suprugom Rašom Novakovićem danas se zavetovala na večnu ljubav i pred bogom u jednom crkvi u Beogradu. Njih dvoje okupili su oko 15 najbližih ljudi koji su priustvovali venčanicu, a sada je Goca i podelila fotografije sa svečanosti.

Goca je želela da intimnu ceremoniju sakrije daleko od očiju javnosti, ali je ipak na Instagramu pokazala kako je izgledala na ovaj, za nju poseban dan.

Pevačica je bila u belom odelu, a na glavi je imala beli šeširić sa mrežicom koja prekriva lice, dok Raša je obukao plavo odelo.

Svadbena torta je bila na dva sprata i puna je simbola. Na čokoladnoj torti prelivaju se žuta boja, a cvetovi su narandžaste boje.

Žuta boja ima značenje radost, sreća, intelekt, energija, podiže raspoloženje, čast i odanost, dok naradžasta kreativnost, uspeh, podsticaj, privlačnost, odlučnost, na zastavi simbolizuje snagu u izdržljivost.

Sve najnovije vesti sa estrade i iz života poznatih čitajte OVDE.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bošković Blagoje

17.07.2021 19:46

Pevaljka, ništa posebno. Plače Ivan 😄♥️😄♥️😄♥️😄♥️😄♥️