SEVERINA TRAŽILA "GORILE" DA JE ČUVAJU OD SRBA Pevačica zahtevala obezbeđenje da ne bi imala kontakt s publikom, a navela besmislene razloge!
Promo

Severina, koja će večeras zapevati na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu, tražila je veliki broj članova obezbeđenja kako ne bi došla u kontakt s publikom:

SEVERINA TRAŽILA

Promo

 

 

- Da bi pristala da održi koncert, Severina je postavila nekoliko uslova organizatorima, među kojima su i telohranitelji. Tražila je da je "gorile" bukvalno prate u stopu i da ne dozvole da joj niko od fanova priđe dok boravi u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od razloga zbog kojih ne želi ni sa kim da ima kontakt navela je strah od koronavirusa, iako je vakcinisana - otkrio je dobro obavešten izvor.

SEVERINA TRAŽILA

Instagram/severinakojic

 

 

Pevačica, takođe, zahteva i da joj niko od pripadnika sedme sile ne prilazi:

- Iako posle godinu dana doazi u Srbiju, rekla je da ne želi da daje izjave. Praksa je da pevači pre nastupa imaju konferencije za medije, ali se ona postavila bahato i poručila da nema vremena jer će doći kasno u banju. Ponovila je i da zbog korone želi da drži ditancu. Ostalo je da se vidi da li će se u poslednji čas predomisliti ili će nastaviti da se prema fanovima i medijima ponaša kao razmažena zvezda - otkrio je izvor koji je dodao da je Severina i prošle godine nastupila na ovom festivalu.

I prošle godine Severina je isto naplatila nastup:

- Kojićka je i prošle godine uzela 20.000 evra za ovaj nastup, a toliko je tražila i sada. Tada je napravila odličnu atmosferu, pa su organizatori rešili ponovo da je angažuju, iako je veoma zahtevna kada je reč o uslovima koji moraju da joj se ispune- istakao je izvor. 

BONUS VIDEO:

Suzana Jovanović otkrila je da je kao mala pevala pod šatrom i tako zarađivala! Pevačica nije uvek bila bogata!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Lis

17.07.2021 09:05

Traži ona jake, zdrave momke, izdržljive a ne kao onaj na jahti, koji je sramota za muškarce. Dosta joj je mlitav ih i tankih.

Divan

17.07.2021 09:12

Zabraniti joj ulazak u zemlju ako samo Srbi ne mogu da joj prilaze u Srbiji ?!! WTF

Coka

17.07.2021 10:08

@Divan - Slazem se, nije toliko vazna za te uslove koje trazi.

Suba

17.07.2021 10:38

@nes - Sta je imate zvati ona i jeste srpska snajka.

ja

17.07.2021 11:16

Uzmite kolac i nabubajte tog organizatora i to dobro da mu nepane na pamet da zove te opajdare iz drugih zemalja .Sto ne pomogne nekom nasem.

Lol

17.07.2021 12:42

Ne treba niko da joj dodje na koncert sta je umislila da je Byonce

Профа

17.07.2021 14:05

Северина није певачица, већ глумица. Гледао сам је у неком филму где се радња дешава на јахти.