KAO DETE PEVALA POD ŠATROM, A SADA IMA MILIONE Suzana Jovanović priznala kako je zarađivala dok je bila devojčica!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pevačica je priznala da je zarađivala još u osnovnoj školi, kao i da je je kao dete zapevala na jednoj svadbi:

Foto: Ataimages

 

 

- Profesor muzičkog je prvi primetio moj talenat. Bila sam najgrlatija i najglasnija u horu (smeh), a nakon toga sam krenula i kao solista, ali sa horskom podrškom iza sebe. Stalno sam u školi govorila 'Videćete vi, ja ću biti poznata', ne znam ni sama zašto sam to isticala. Sa petnaest godina sam krenula da nastupam po Domovima kulture, igrala sam i u folkloru. Bila sam svestrana, sve što je bilo vezano za muziku ja sam volela- rekla je Suzana i dodala:

- Jednoga dana komšije su pravile svadbu i pozvali su me da dođem kao gost i da malo pevam. Ja devojčurak, dete, pun šator gostiju, tu su i muzičari i pevačica, a ja sam tad znala samo deset pesama. Odmah sam rekla orkestru da mi niko ništa ne naručuje, jer nisam znala više. Sećam se da sam toliko bakiša uzela da su mi posle muzičari rekli 'Pa zašto smo mi došli ovde?'. Na kraju smo podelili bakšiš i svi su bili oduševljeni. Od tada je sve krenulo što se tiče mog pevačkog poziva- prisetila se Suzana.

BONUS VIDEO: 

Pevačica progovorila o raskidu sa kompozitorom i priznala da je to teško podnela! 

Komentari (1)

Loading
lale gator

17.07.2021 15:04

Šta s tim? Treba sad da joj se divimo? Jednoj klasičnoj sponzoruši? Tad nije bilo Zadruga i Parova ali je bilo ove treš estrade....i umetnica lakog morala....