DOSTA JE SMRŠAO U ZATVORU Lepa Lukić progovorila o Bokiju 13, pa otkrila detalje o njemu od kad je izašao!
Foto: Alo/Nenad Vujanović, M. Mitrović

Lepa je sada otkrila svoja saznanja o Bokiju koji je bio u zatvoru u Makedoniji, a koji je sada izašao na kućno izdržavanje kazne:

DOSTA JE SMRŠAO U ZATVORU Lepa Lukić progovorila o Bokiju 13, pa otkrila detalje o njemu od kad je izašao!

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

 

- Čujem se stalno sa Bokijem 13. Sve vreme dok je on bio u zatvoru, bila sam u kontaktu sa njegovom majkom, zvala sam i raspitivala se kako je on, da li mu nešto treba i kako mogu da mu pomognem. Kada je pušten na kućno izdržavanje, zvao me je odmah. Javio mi se da je izašao. Mi se godinama družimo.

- On je prema meni uvek bio dobar, a to što je radio ovako, to se mene ne tiče. Jako sam se obradovala kada sam ga čula. Rekao mi je da je sada dobro zdravstveno, dosta je i smršao tamo u zatvoru. Ima mučenik fobiju od zatvorenog prostora, pa sam ga pitala kako je izdržao godinu dana u zatvoru. On negira krivicu, kaže da mu je sve namešteno i da nema veze sa tim, za šta ga optužuju - rekla je Lepa.

DOSTA JE SMRŠAO U ZATVORU Lepa Lukić progovorila o Bokiju 13, pa otkrila detalje o njemu od kad je izašao!

Foto: Alo.rs

 

 

Inače, u oktobru 2020. godine, Apelacioni sud Severne Makedonije odlučio je da šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, bude prebačen iz pritvora u istražnom zatvoru u kućni pritvor.

Jovanovski je u pritvoru istražnog zatvora "Skoplje" od 15. jula 2019. godine, kada je otvorena istraga za slučaj "Reket", u kojem je u junu prošle godine nepravosnažno osuđen na devet godina zatvora.

Njemu je nekoliko puta odbijana žalba na odluku skopskog krivičnog suda o pritvoru, kao i zahtev da zbog lošeg zdravstvenog stanja bude prebačen u kućni pritvor.

Protiv Jovanovskog se pred sudom u Skoplju vodi još jedan postupak u kojem je prvooptuženi za finansijske malverzacije.

Podsetimo, kao bomba je odjeknula vest da je poznati šoumen Boki Jovanovski optužen za reketiranje.

Lepa Lukić ljuta je na Lepu Brenu i Sašu Popovića koji je nisu zvali na slavlje povodom prodaje "Granda" od čega su profitirali čak 30 miliona evra, sve o tome pročitajte OVDE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading