ANA KORAĆ ISKEŠIRALA ZA KOLICA 300 EVRA! Starleta vozi svog zdravog psa u vozilu namenjenom za bolesne životinje!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Ana Korać toliko voli svoje kuče da ga tretira kao ljudsko biće, pa kada je s njom u restoranu, sedi na stolici, a pravi mu i glamurozne rođendanske proslave u restoranima i vodi ga na putovanja.

Ipak, sada je otišla korak dalje i smestila ga u kolica za pse, namenjena ljubimcima koji imaju zdravstvenih problema i ne mogu da se kreću.

Starleta često izaziva pažnju javnosti, kako svojim stajlinzima i izgledom, tako i operacijama pomoću kojih sve manje liči na ljudsko biće. Ali zato svog psa Stikera tretira kao čoveka! To je još jednom pokazala kada je na Instagramu objavila fotografiju dok se šetala sa svojim ljubimcem, kojeg je smestila u kolica nalik na ona za decu.

Sve to bi bilo u redu da je njen pas bolestan i da se teško kreće, jer je ovo vozilo namenjeno upravo za ljubimce koji imaju zdravstvenih problema, pa se brzo umore. Ali Anin pas je sasvim zdrav i može da trči i skače, međutim, po svemu sudeći, njoj to ne odgovara. Više voli da ga drži u kontrolisanim uslovima i da ga tretira kao da joj je dete.

Interesantno je da je cena ovih kolica u proseku od 100 do 200 evra. Ali kod Koraćeve ništa nije prosečno, pa je naručila model ekskluzivnog brenda koji košta oko 300 evra. Naravno, kako bi imala dobre fotografije, uskladila je svoju haljinu u žutoj boji s nijansom na vozilu, a na negativne komentare svojih pratilaca se nije obazirala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mimi

07.07.2021 21:41

I ja obožavam moju kujicu,ali ne pravim debila od nje..Psu je neophodno kretanje i da bude pas!!