NE ŽELIM  DA ME NIKO ŽALI! Sanja Marinković iskreno o periodu koji joj je  promenio život: U istom trenutku sam izgubila oca i razvela se!
Youtube/Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković pre nekoliko meseci potvrdila je da se razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju.

U periodu tokom razvoda, Sanja je doživela još jedan životni udarac - preminuo joj otac.

Ona je, po svemu sudeći, borac, a za nju ne postoje životne izdaje već izneverena očekivanja.

- Pre bih to nazvala izneverenim očekivanjima nego izdajama, ali svi dobijamo ono što dopuštamo i tolerišemo. U zrelim godinama sam shvatila da zaista treba da prestanemo da očekujemo, izvinjavamo se, objašnjavamo... I da treba da menjamo svoj život i odnose kada nam je dosta toga - rekla je Sanja.

Potom je otkrila kakve su je nedaće u istom trenutku sustigle.

- Nažalost, gubitak oca, zvanični razvod braka u kome sam bila više od decenije i ostale promene u mom životu dogodile su se u istom trenutku. Ali ja ne trošim vreme na samosažaljenje, već ću se zauvek truditi da živim život o kakvom sam oduvek maštala - ispričala je voditeljka.

Marinkovićeva je govorila i o svom sinu Strahinji, prema kojem je, kako kaže, popustljiva. Sanja je bila tolerantna i prema svom bivšem suprugu Aleksandru.

- Što kažu terapeuti - imam loš mentalni menadžment i verovatno mi je i zbog toga mnogo godina trebalo da shvatim da tolerancija i praštanje nisu recept za srećan brak i da sam možda neke stvari u srcu i duši morala mnogo ranije da stavim na mesto koje mi prija i odem. Retko kad se ljutim na druge, uglavnom samo na sebe i ponekad na Strahinju (Sanjin sin, prim. aut.) Mama kaže da sam kraljica popustljivosti i tolerancije u majčinstvu, i da to neće izaći na dobro - kazala je Marinkovićeva.

Sanja Marinković, ekskluzivno za Alo! Suprug mi je najveća podrška, detalje čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading