ZALJUBLJENA DO UŠIJU Edita Aradinović proslavila rođendan radno, pa progovorila o misterioznom partneru: "Želim vam da volite kao ja"
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Edita Aradinović svoj 28. rođendan proslavila je radno na jednom prestoničkom splavu, sebi je poželela samo da je živa i zdrava nakon protekle teške godine.

- Počelo je nešto da se dešava, mogu reći, ja sam bila uzoran građanin i nisam želela da radim po svaku cenu, poštovala sam mere, a nisam htela nikome da kažem da mi je rođendan, a nikad više čestitki i poklona nisam dobila – kaže Edita.

ZALJUBLJENA DO UŠIJU Edita Aradinović proslavila rođendan radno, pa progovorila o misterioznom partneru:

Foto: Printscreen/instagram

 

- I ovo malo što sam radila me je nekako stiglo na nekom emotivnom i psihološkom nivou, neki stres me je stigao, imala sam neke nenormalne prehlade, opstrukcije pluća, svašta nešto, ali sam sve pregrmela – rekla je pevačica.

Ona se dotakla i svog emotivnog statusa, pa je otkrila i kako se trenutno oseća kada je ljubav u pitanju.

ZALJUBLJENA DO UŠIJU Edita Aradinović proslavila rođendan radno, pa progovorila o misterioznom partneru:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jesam, jesam. Ja sam srećna, zaljubljena i voljena – otkriva Edita za kraj.

Pogledajte OVDE estradnjaci na meti osude, sve isplivalo na površinu, mnoge zvezde imaju fotke sa Orićem, evo ko mu je pevao na svadbi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zaar

03.07.2021 11:48

I pored operacija i korekcija nije lepa ...lepsa joj je sestra ... ali romkinje su vecinom lepe ...Luna , Ceca , Maja Marinkovic ... potrazite malo pa crte videti kako si lepe bile .