I DAN DANAS JEDEM HLEB I MAST, IAKO IMAM SVE! Suzana Jovanović nikad iskrenije o detinjstvu i životu sa Popovićem
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Suzanu Jovanović godinama je u skladnom braku sa Sašom Popvićem, a sada ističe koliko su oboje skromni i kako žive van kamera.

- Imala sam lepo detinjstvo na selu. Ispred kuće mojih roditelja bila je jedna klupica gde smo svi voleli da sedimo i jedemo parče hleba i masti sa malo aleve paprike preko. To je nešto najslađe za jelo, 'srpska nutela'. Najgore mi je bilo kada mi parče hleba padne na pod, i to baš na onu namazanu stranu, pa se iznerviram. Onda trčim kod mame da mi namaže još jedno. Hleb i mast su mi bili i ostali omiljeno jelo. I danas to obožavam da jedem - počinje svoju ispovest Suzana, koja danas živi na Bežanijskoj kosi u vili sa bazenom i udata je za jednog od najbogatijih muzičara u Srbiji:

I DAN DANAS JEDEM HLEB I MAST, IAKO IMAM SVE! Suzana Jovanović nikad iskrenije o detinjstvu i životu sa Popovićem

Foto: Ataimages

 

- Sale, deca i ja volimo domaću kuhinju. Jedemo sarmu, bećarac, kupus, grašak, boraniju... To su nam omiljena jela iako možemo da priuštimo sve. Ne volimo ni suši, niti neku drugu eksperimentalnu hranu. Ljudi sigurno misle da jedemo zlatnim kašikama, ali mi smo jedna obična porodica koja živi normalnim životom.

Suzana i Saša imaju veći vozni park, a nju je baš briga za čiji volan će da sedne.

- Sednem ja i u 'pikap', i u 'smart', ne moram u neki najskuplji BMW. Sale i ja smo normalni ljudi, nemamo komplekse i vozimo se čime stignemo. Ma ne bismo imali problem ni u 'fiću' da sednemo - priča Jovanovićeva.

I DAN DANAS JEDEM HLEB I MAST, IAKO IMAM SVE! Suzana Jovanović nikad iskrenije o detinjstvu i životu sa Popovićem

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Nisam se sunčala u toplesu kao Brena, Zlata i Goca

Suzana kaže da, za razliku od svojih drugarica i koleginica Lepe Brene, Zlate Petrović i Goce Božinovske, nikada nije htela da se sunča u toplesu:

- Sve zajedno smo išle na letovanja, ali ja nisam imala slobodu da se skinem kao one. To među nama su bila iskrena i prava prijateljstva, ali sada je došlo neko novo vreme.

"Popović mi je bio kao otac", veliku sipovest Miilice Todorović o Grandu, pročitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
gedža

01.07.2021 07:53

Zato i jesi žena Bomba. Zna Saša šta valja hvala Bogu. Zato ove "suši" klinke ti nisu ni do čukljeva. Ista hrana mog detinjstva. Jedan izađe na ulicu sa parčetom "masti i leba" i za minut svi od kuće idu sa parčetom i to nam je pauza u igri. Ništa nam nije falilo ni onda a ni sada hvla Bogu.