JELOVNIK KOJI ĆETE ODMAH PRIMENITI Sanja Kužet je imala 80 kilograma, a onda je nakon izbacivanja ovih namirnica smršala 20kg, i izgleda bolje neko ikad (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Sanja Kužet otkriva da nije oduvek imala savršenu liniju. Kako ističe, zahvaljujući praviInoj ishrani i rekreaciji smršala je 18 kilograma.

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - kaže Sanja na početku razgovora i dodaje da je iz jelovnika izbacila i slatko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

- Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super.

Sanja napominje da osim što pazi šta jede, ona vredno i trenira:

- Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Voditeljka se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali je uspela da povrati devojačku figuru.

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko pri-metno - priča Sanja.

Gde će boraviti i sa kim Kristijan Golubović nakon diskvalifikacije, čitajte OVDE.

Komentari (1)

Loading