BEZ ŠMINKE I BRUSHALTERA! Sanja Kužet sve oduševila prirodnim izdanjem, komplimenti ne prestaju da joj stižu (FOTO) 16:19 Vip 0
ZAŠTO NIJE DOŠLA NA FINALE ZVEZDE GRANDA? Saša je ima najviše poverenja u nju, a evo gde je i šta radi voditeljka 22:00 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU SANJE KUŽET Voditeljka objavila srećne vesti, čestitke se samo nižu (VIDEO) 00:20 Vip 0
GLEDAMO IH NA MALIM EKRANIMA, A NISMO ZNALI U KAKVOM SU STVARNO ODNOSU Sanja Kužet ne želi više da ćuti, evo kakav je zaista Voja Nedeljković 13:00 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO GODINA IMA VODITELJKA "ZVEZDA GRANDA" Svi su mislili da je mnogo mlađa! 14:00 Vip 0
''BIO JE KLINAC, NIJE ZNAO GDE UDARA'' Sanju Kužet je muž Nemanja bezuspešno muvao u mladosti, a onda je usledio obrt 15:20 Vip 0
"ZADUŽIO NAS JE ZAUVEK" Sanja Kužet otkrila veliku tajnu o Saši Popoviću, ove detalje niko nije znao 18:20 Vip 0
DOM NAŠE VODITELJKE ODIŠE LUKSUZOM Pokazala svaki kutak, ovo se retko viđa, mermerni zidovi i nameštaj od kog boli glava! 11:50 Vip 0
U TOKU EMISIJE SAZNALA DA JOJ JE SIN POLOMIO GLAVU Nastavila kao da se ništa nije desilo: "Ozbiljan potres mozga" 12:45 Vip 0
"BILA SAM MNOGO TEŠKA, DOBRO SAM SE I UDALA" Muž Sanje Kužet godinama pokušavao da je osvoji! 18:10 Vip 0
PODATAK KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI Evo koliko je zapravo visoka Sanja Kužet, ovo se ne primećuje uopšte na televiziji 21:15 Vip 0
NIKAD VRELIJE IZDANJE! Sanja Kužet žari i pali, voditeljki sevaju atributi na sve strane (FOTO) 20:05 Vip 0
BESPREKORNA LINIJA SANJE KUŽET NAKON POROĐAJA! Voditeljka Granda pozirala bez šminke, pljušte komentari 12:59 Vip 0
"LAKTALI SU SE I POKUŠAVALI DA ME SRUŠE" Sanja Kužet ne može više da ćuti o koleginicama, evo kakve probleme je imala! 22:30 Vip 0
UTEGLA SE U HELANKE I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Hot izdanje Sanje Kužet, muškarcima popadale vilice (FOTO) 19:00 Vip 0
ONA JE BILA ZAŠTIĆENA U GRANDU! Otkrivena istina nakon toliko godina, voditeljka sve duguje Saši Popoviću 10:20 Vip 0
SAMO 7 DANA OD SMRTI SAŠE POPOVIĆA, VODITELJKA ISPRIČALA ŠTO NIKO NIJE ZNAO Detalj iz emisije "Zvezde Granda" svima promakao 14:05 Vip 0
''NIKADA NIJE KASNILA PLATA, ZVAO ME JE U POLA DVA UJUTRU'' Zaposleni Granda razvezali jezik o Saši Popoviću 17:07 Vip 0
ŠOKANTNA PROMENA U ZVEZDAMA GRANDA NAKON SMRTI SAŠE POPOVIĆA Objavljen snimak iz studija, nju niko nije očekivao! (VIDEO) 18:45 Vip 0
VODITELJKA DALA OBEĆANJE SAŠI POPOVIĆU Slomljena zbog njegove smrti: "Ostali smo bez vođe" 18:09 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
OD "KOSOVA" DO KRVI NA UŠIMA VOJNIKA I ODBEGLOG KONJA: Sunovrat francuske vojne parade (VIDEO) 21:04 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 16. JUL Devici prija tišina, Vaga se udaljava od partnera, Jarac da obrati pažnju na snove 19:36
KADA NEMA NAJBOLJEG TENIS NIKOG NE ZANIMA Poražavajući podaci sa finala Vimbldona, Siner i Alkaraz gledaju i ne veruju 20:46